Οδηγός με τα must have κομμάτια για την παραλία!

Must Read

Από το τέλειο καφτάνι και το μπικίνι ή το ολόσωμο έως τα αντηλιακά και τα γυαλιά ηλίου, η στήλη σάς έφτιαξε τον οδηγό με τα must have κομμάτια για την παραλία! Το χειμερινό city style αναπροσαρμόζεται στην άμμο ή στην πισίνα, ανάλογα με τις διακοπές που έχουμε επιλέξει να κάνουμε.

  • Aπο τη Σουζη Στεφανιδη

Το beach style μπορεί να ακολουθεί το στιλ μας και τις συνήθειές μας, όποιες και αν είναι, από κοσμοπολίτικο και polished μέχρι πιο cool και χύμα. Ποια είναι όμως τα beach essentials που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα της παραλίας;

ΝΕΣΕΣΕΡ

Το βασικό σου μέλημα στην παραλία πρέπει να είναι η φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών σου. Γνωρίζεις πολλά σχετικά με τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, γι’ αυτό δεν επιτρέπεται να μη μεριμνήσεις για την προστασία σου από αυτήν. Αντηλιακά προσώπου και σώματος, μια after sun κρέμα, λαδάκι και αντηλιακό για τα μαλλιά είναι must, όπως επίσης και ένα body mist, ώστε να δροσίζεσαι και να μοσχοβολάς.

Extra tip: Για να μην ταλαιπωρήσεις πολύ τα μαλλιά σου το καλοκαίρι, φρόντισε να τα ξεπλένεις με λίγο νερό έπειτα από κάθε βουτιά. Αν δεν υπάρχει ντους στην παραλία, καλό είναι να έχεις μαζί σου ένα μπουκάλι με νερό. Το αλάτι της θάλασσας βλάπτει την τρίχα, όπως ακριβώς και ο καυτός ήλιος. Βουτιά, ξέπλυμα, λαδάκι. Αυτή είναι η διαδικασία για μεταξένια μαλλιά. Το καλύτερο σετ για τα μαλλιά σου είναι το Sun Care Set της ΚΥΑNA.

FACE ALERT

Πέρα από αντηλιακά, υγρά μαντηλάκια και bb creams, φρόντισε να έχεις μαζί σου και ένα ιαματικό νερό σε σπρέι, όπως το Avene Eau Thermale, που θα σου χαρίσει, εκτός από δροσιά, προστασία αλλά και καταπραϋντικές ιδιότητες, ώστε να παραμείνει ενυδατωμένο το πρόσωπό σου.

ΠΑΡΕΟ

Ακόμη και αν δεν θέλεις να το φορέσεις, αξίζει να το έχεις στην τσάντα σου, διότι θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις. Θα το απλώσεις στην ξαπλώστρα ή την άμμο, αν η πετσέτα σου λερωθεί ή βραχεί πολύ, θα το «πετάξεις» γρήγορα επάνω σου για να πας στο beach bar να πάρεις τον καφέ σου και φυσικά θα τυλιχτείς με αυτό όταν πέσει η θερμοκρασία, λίγο μετά τη δύση του ηλίου. Ναι, είναι ένα item που αξίζει μια θέση στην καλοκαιρινή σου must have λίστα! Τα πιο έθνικ παρεό τα βρήκαμε εμείς για σένα στο Calzedoro.

ΚΑΦΤΑΝΙΑ

Προτίμησε ανάλαφρα υφάσματα για να αντιμετωπίσεις με στιλ τις πολύ υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Το συγκεκριμένο καφτάνι είναι key item για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς όλο το καλοκαίρι, πρωί και βράδυ. Μπορείς να το βρεις στο www.parizianista.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This