Λαμπερές παρουσίες και εκπρόσωποι του Make-A-Wish στο charity event γνωστής εταιρίας ένδυσης

Must Read

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης υποδέχθηκε όλη η ομάδα γνωστής εταιρίας ένδυσης και η ιδιοκτήτριά της Νατάσα Αποστολοπούλου τους εκπροσώπους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αλλά και την πρέσβειρα του οργανισμού Φαίη Σκορδά, διοργανώνοντας ένα μοναδικό charity event, με αφορμή τη συμβολή στην εκπλήρωση μιας ευχής.

Μαρία Καλάβρια, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στο ανακαινισμένο κατάστημα της εταιρίας στη Γλυφάδα έσπευσαν από νωρίς πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλές fashionistas και instagramers, θέλοντας να δώσουν το «παρών» στη σημαντική πρωτοβουλία της επιχειρηματία Νατάσας Αποστολοπούλου.

H Νατάσα Αποστολοπούλου παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά της στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) από την Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά και τις εκπροσώπους του Χριστίνα Δημητροπύλου και Χρυσούλα Σπανού

Ανάμεσά τους ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Πάνος Καλίδης, η Μαρία Καλάβρια αλλά και η Μαρία Αντωνά, η οποία περιηγήθηκε στους χώρους του καταστήματος και πόζαρε στον φακό πολύ ευδιάθετη. Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογειώθηκε από το ξεσηκωτικό dj show του Γιώργου Μανίκα!

 

Μαρία Αντωνά
Έλενα Γαλύφα, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Χάρης Σιανίδης,  Βάσω Κολλιδά
Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Στέλλα Γιαμπουρά
Έφη Κωστάκη, Λάκης Γαβαλάς, Νατάσα Αποστολοπούλου, Έλενα Γαλύφα, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Σοφία Μουστάκα
Γιώργος Μανίκας, Πάνος Καλλίδης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This