Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση: Δείχνουν το χρυσό καρότσι για το μωρό τους και το σιντριβάνι τους με τα χρυσόψαρα

Must Read

Μπορεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου να έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει κατά της Super Κικής, η οποία αθωώθηκε  στο δικαστήριο, τίποτα όμως δεν κόβει τη χαρά του που θα γίνει πατέρας.

Σε βίντεο που δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Intsgram, ο μουσικός καλλιτέχνης δείχνει το δώρο που τους έκανε γνωστή εταιρεία για το μωρό του που θα φέρει στον κόσμο η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση, με την οποία θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι φαίνεται να περπατάει δίπλα στην πισίνα του σπιτιού του, σπρώχνοντας το χρυσό καρότσι.

Παράλληλα, χαζεύουν και τα χρυσόψαρά στο συντριβάνι που έχουν στο κήπο τους, τρισευτυχισμένοι που θα υποδεχτούν σύντομα το νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Νωρίτερα, η Ιλάειρα Ζήση εξέφρασε την αγάπη της για τον σύζυγό της σε instagram story, σημειώνοντας ότι την θλίβει να τον βλέπει στεναχωρημένο που έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της influencer, την οποία κατηγόρησαν ότι ειρωνεύτηκε την σεξουαλική του ταυτότητα.

«Είμαι περήφανη που η κόρη μας έχει εσένα για πατέρα» έγραψε η Ιλάειρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν ειναι το χρυσο καροτσι. Ειναι η αγραμματοσυνη και η ανικατοτητα παραγωγης ορθου γραπτου λογου απο τους εν λογω “διασημους” της πλακας που καιει τα κυτταρα του εγκεφαλου μας. Τουλαχιστο ας μην πυροβολουν την ελληνικη γλωσσα. Αλλα την αξια σε αυτους τους αργοσχολους τη δινουν ολοι οι υπολοιποι που τους αναφερουν, θαυμαζουν, ακολουθουν και αναπαραγουν τον “θαυμαστο” βιο τους.

  2. Να λάβουν υπ όψιν και την παράδοση που λέει δεν αγοράζουμε τίποτα προτού γεννηθεί το μωρό.. Είναι γρουσουζιά.Κατι θ ήξεραν οι πρόγονοι μας που υποστήριζαν τη ρήση.Παντως με το καλό το μωράκι.

  3. Το πορτ μπεμπέ πάνω στο καρότσι δεν είναι τοποθετημένο σωστά. Πρέπει από την αντίστροφη φορά, καθώς οι γονείς όταν πηγαίνουν βόλτα πρέπει να έχουν ανά πάσα στιγμή βλεμματική επαφή με το μωρό.

    • Με όλο τον σεβασμό κάνετε λάθος.το σωστό είναι να κοιτάζει μπροστά και όχι να περνάνε τα πάντα ανάποδα γιατί αποπροσανατολίζεται το παιδί.ειναι σαν να κάθεστε ανάποδα στο τρένο η το λεωφορείο .

  4. Να είστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι που σε λίγο θα γίνεται γονείς,και σας αξίζουν πολλά μπράβο,και μην δίνετε σημασία στους κακοήθεις ανθρώπους που ζηλεύουν την ευτυχία των άλλων!

  5. Με το καλό να υποδεχθείτε το μωράκι σας.Μην δίνεται σημασία σε ανθρώπους που δεν έχουν ηθική . Ίσως δεν έχουν ότι έχετε εσείς και αυτό τους κάνει να στερούνται καλοσύνης.

    • Κάτι ήθελες να μας πείς, αλλά δέν……! Μπέρδεψες τα υλικά με τα ψυχικά αγαθά. Όποιος δηλαδή κατα την άποψή σου δέν έχει ότι έχουν αυτοί σε υλικά αγαθά, στερείται καλοσύνης? Σώπα…..!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This