Θα γίνει… Χαμάς! Το τραγούδι-έκπληξη που ετοίμασε ο Σταμάτης Γονίδης στη Νατάσα Μεντή 

Το αίτημα που διατύπωσε η μάνα-σύμβολο Μαρία Καρυστιανού για το άρθρο του Συντάγματος και την τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης των υπουργών

Must Read

Τραγούδι με την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Νατάσα Μεντή, η οποία είχε γίνει πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς ήταν μεταξύ των Ελλήνων που παγιδεύτηκαν στο Ισραήλ μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της Χαμάς και την έναρξη της σύρραξης.

Η νεαρή τραγουδίστρια, μετά την περιπέτεια που βίωσε στο κράτος της Μέσης Ανατολής, φοβούμενη ακόμη και για τη ζωή της, πέρασε ένα χρονικό διάστημα στην Αμερική, συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, όπου τραγουδούσε για τους ομογενείς σε ένα κέντρο με ελληνική μουσική.

Τους τελευταίους μήνες η Νατάσα Μεντή έχει επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, κάνοντας live εμφανίσεις σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και συναυλίες στην περιφέρεια. Παράλληλα ετοιμάζει πυρετωδώς το δισκογραφικό της comeback με μια καλλιτεχνική σφραγίδα που αποτελεί εγγύηση επιτυχίας, αυτή του Σταμάτη Γονίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο δημοφιλής τραγουδοποιός και ερμηνευτής δημιούργησε σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παντζή ένα πολύ ανεβαστικό τσιφτετέλι για τη Νατάσα Μεντή, το οποίο περιέχει κι έναν στίχο-ατάκα που αναμένεται να γίνει viral, γι’ αυτό δεν αποκαλύπτεται ακόμη. Ο εν λόγω στίχος, μάλιστα, πρόκειται να επικοινωνηθεί αρχικά μέσω του teaser του κομματιού που θα κυκλοφορήσει στο TikTok, δηλαδή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου χτυπά η καρδιά της νεολαίας. Το κομμάτι θα συνοδεύεται φυσικά από βιντεοκλίπ που αναμένεται να γυριστεί σε location-έκπληξη μέσα στις επόμενες ημέρες υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Γκάβαλου.

Η Νατάσα Μεντή, η οποία είχε τραγουδήσει αρκετές φορές στο παρελθόν σε νυχτερινά μαγαζιά του Ισραήλ, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok από το Τελ Αβίβ, όπου βρισκόταν για δουλειά, απευθύνοντας δραματική έκκληση προς τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη να βοηθήσει ώστε να βγουν με ασφάλεια από το Ισραήλ οι εγκλωβισμένοι Ελληνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This