Αφροδίτη Σκαφίδα: «Ρώτησα τον Πύρρο ποιο από τα 5 παιδιά του αγαπάει πιο πολύ»

Must Read

Πριν από μερικούς μήνες ο Πύρρος Δήμας έγινε πατέρας για πέμπτη φορά, όταν η σύζυγός του Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης όπως αποκάλυψε η ίδια, δεν σκεφτόταν να κάνει ξανά παιδί, ωστόσο σεβάστηκε την επιθυμία της να γίνει μητέρα: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά. Είχαμε κάνει μια συζήτηση με τον Πύρρο, εκείνος μου είχε πει ότι δε θέλει να κάνει αλλά παιδιά, εγώ του είχα πει ότι θέλω να ζήσω τη μητρότητα. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί πραγματικά ό,τι έκανε, το έκανε για μένα. Ήθελε να με δει ευτυχισμένη» ανέφερε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Μάλιστα, η αθλήτρια μίλησε για τα συναισθήματά της και τη νέα συνθήκη στη ζωή τους: «Τον άντρα μου, τον αγαπάω, τον λατρεύω και τον στηρίζω σε οτιδήποτε. Είμαστε πάρα πολύ καλά όλοι μαζί, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Περνάμε μια φάση χαράς, μια φάση δημιουργική και θέλουμε να δούμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας να προχωράει, να κάνει τα πρώτα του βήματα, και να το ζήσουμε όλοι μαζί λίγο πιο ολοκληρωμένα» είπε αρχικά.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η συζήτηση που μοιράστηκε στην εκπομπή, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι ρώτησε τον σύζυγό της ποιο από τα πέντε παιδιά του αγαπάει περισσότερο; «Σε μια συζήτηση που είχαμε, τον ρώτησα ποιο από τα πέντε παιδιά του αγαπά περισσότερο, μου έδειξε το χέρι του και μου είπε, “τα δάχτυλά μου είναι πέντε, όποιο και να κόψω θα πονάει. Και τα πέντε παιδιά μου τα αγαπάω το ίδιο”. Και ισχύει αυτό, αγαπάει την κόρη μας σαν να είναι το πρώτο του παιδί» ανέφερε η γνωστή αθλήτρια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This