Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Ιουνίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε προσεκτικά τις αλλαγές που έχετε υπόψη, χωρίς να παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις. Αναζητήστε τις αιτίες των κρυφών σας φόβων που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε σε μία σχέση και μετατρέψτε τες σε επιθυμίες για να τους ξεπεράσετε. Κρατήστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις. Ευτυχώς η διάθεσή σας θα αλλάξει γρήγορα προς όφελος της προσωπικής σας ζωής. Η θετική διέξοδος των καταπιεσμένων συναισθημάτων σας θα περιορίσει την αρνητικότητα που είχατε μέχρι τώρα στο να προσεγγίζετε τη ζωή με τις δυσκολίες της.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξανασκεφτείτε αν πρέπει να κλονίσετε τη σταθερότητα της σχέσης σας. Μία από τις συνήθειες που έχετε και είναι μείον σας είναι να επιμένετε σε καταστάσεις που όχι μόνο δεν σας προσφέρουν τίποτα, αλλά χαλάνε και αρκετή από την ενέργειά σας. Φανείτε περισσότερο υπομονετικοί απέναντι σε συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι απαιτήσεις τους μπορεί να σας βαραίνουν, αλλά σας έχουν πράγματι ανάγκη, αφού τα προβλήματα και οι ατυχίες τους είναι πραγματικότητα. Μην τους βάζετε στο χρονοδιάγραμμα που έχετε θέσει για τα επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί τα δικά σας άτομα δεν είναι μπίζνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Θα υπάρξουν στιγμές έντονων προβληματισμών για ό,τι θα αφορά θέματα που έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και την οικογένειά σας, σε αντίθεση με τον συναισθηματικό τομέα που θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένος, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Θα έχετε αρκετά έντονο το αίσθημα της ιδιοκτησίας, αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μελετήστε τα σχέδιά σας προσεκτικά προτού αποφασίσετε για την εφαρμογή τους. Αυξάνονται αισθητά οι ευαισθησίες και η εσωστρέφεια, αλλά και η τάση να αποφύγετε να αποδεχτείτε τις ανάγκες της καθημερινότητας. Ομως, οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να τις ενισχύσετε και να τις εμπλουτίσετε με φαντασία, έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά. Ερωτικά θα είστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η υγεία σας θα είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξετε. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με οικογενειακά πρόσωπα και αντιμετωπίστε τα προβλήματά τους με περισσότερο συναίσθημα.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να σταματήσετε να εμπιστεύεστε τους πάντες πιστεύοντας πως αφού κάνετε τα πάντα για αυτούς, τουλάχιστον δεν θα προσπαθήσουν να σας ζημιώσουν. Ναι μεν ισχύει, αλλά όχι με όλους. Εχετε το ταλέντο να διακρίνετε ποιοι είναι εκείνοι που θα σας στηρίξουν, οπότε μην καταναλώνεστε ζητώντας συμβουλές από άτομα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας για δικές τους. Συνεχίζονται οι δυσκολίες στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους άλλους, οπότε μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις ή συναντήσεις που θα κρύβουν παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί θα επηρεάσετε τη δημόσια εικόνα σας και θα προκαλέσετε κακόβουλα σχόλια τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που σας περιβάλλουν, φροντίζοντας να μη μείνετε ακάλυπτοι. Ευτυχώς, ο τρόπος που θα σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να αυτοσχεδιάσετε εκ νέου. Κρατήστε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σας και βγάλτε κάποια αγκάθια που υπάρχουν, για να γίνουν πιο ανθεκτικές στον χρόνο. Μια δοκιμασία ή μια σύγκρουση που θα έχετε με κάποιο άτομο του προσωπικού σας περιβάλλοντος θα είναι για καλό, αφού θα σφυρηλατήσει και θα σταθεροποιήσει τη μεταξύ σας σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Αναπτύξτε διάφορες διασυνδέσεις και με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, για να έχετε συμμάχους στην προώθηση των σχεδίων σας αλλά και στην επίτευξη των στόχων σας. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και οργανώστε τα σχέδιά σας. Εχει μεγάλη σημασία να απαλλαγείτε από το στρες και το άγχος που σας έχουν καταβάλει, κάνοντας τη ζωή σας δύσκολη. Ενας τρόπος για να νιώσετε πιο ήρεμα είναι να μάθετε να μην μπερδεύετε την επαγγελματική σας ζωή με την προσωπική. Εντοπίστε τις θετικές και τις αρνητικές επιρροές που δέχεστε, αξιοποιώντας τις πρώτες και περιορίζοντας τις δεύτερες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τον τελευταίο καιρό έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε. Σας λείπει η ηρεμία και προκειμένου να χαλαρώσετε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Κάντε το αφού το έχετε ανάγκη, αλλά επειδή όλα έχουν όρια μην ξεχάσετε να επανέλθετε στην ενεργό δράση. Οι επαφές και οι γνωριμίες που θα κάνετε θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες τόσο για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων όσο και για την μελλοντική σας πορεία. Διασκεδάστε, αφήνοντας στην άκρη καυτές συζητήσεις που θα ξεσηκώνουν εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφθονες θα είναι οι ευκαιρίες που θα έχετε για να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά μη φανταστείτε πως όλες θα είναι πραγματικές. Διαχωρίστε τις αληθινές από τις ουτοπικές για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις. Κρατήστε μια ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις γιατί παρόλο που το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο, αρκετές από τις σχέσεις σας θα δοκιμαστούν. Είναι σχεδόν αδύνατον να μην αυξηθούν η γοητεία και ο ερωτισμός σας. Δεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικά καλέσματα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας με καινούργια πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάθετε να είστε πιο δυνατοί μέσα σε μία σχέση και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σας. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε μία σχέση, γιατί πρέπει να θυμάστε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οπότε δεν μπορείτε να κατηγορείτε μονίμως τον σύντροφό σας ότι σας παραμελεί και να απαιτείτε να απολογείται. Φροντίστε να δείτε τη σχέση σας με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ξεκαθαρίζοντας σας μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, ώστε να δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποχωριστείτε για λίγο τον ρόλο του πρωταγωνιστή και αφήστε το έτερόν σας ήμισυ να πάρει πρωτοβουλίες. Αφήστε να βγουν προς τα έξω η γενναιοδωρία, ο ρεαλισμός και η απέχθειά σας σε διφορούμενες καταστάσεις. Είναι στοιχεία που θα εκτιμήσει στον χαρακτήρα σας και θα τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά σας. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και αποδείξτε ότι ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον δεν επιλέγετε το τελευταίο. Αφήστε τα πραγματικά σας αισθήματα να φανούν για να καταλάβει την ειλικρίνειά σας. Αποσυρθείτε αθόρυβα σε μια συζήτηση που δεν σας αρέσει, χωρίς καβγάδες.

ΙΧΘΥΣ: Σε στιγμές που ο σύντροφός σας σάς αμφισβητεί, υιοθετήστε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την ένταση και θα κάνει το έτερόν σας ήμισυ να καταλάβει ότι προσπαθείτε να διαλύσετε τις δυσαρμονίες που υπάρχουν στη σχέση σας. Βασική αρχή στην κοινή σας ζωή πρέπει να είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και να ζείτε το κάθε λεπτό μαζί ολοκληρωτικά. Μόλις ισχυροποιηθεί η σχέση σας, δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματα του συντρόφου σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This