Οpening party στη Μύκονο: O Hilfiger, το «αγγελάκι» και το τεκνό της Σακίρα

Στο πάρτι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Must Read

Φύσηξε χολιγουντιανός αέρας στη Μύκονο, με τα εγχώρια και διεθνή φλας να εστιάζουν στο glamorous opening party της νέα μπουτίκ του αμερικανικού fashion brand Tommy Hilfiger στα πολυσύχναστα Ματογιάννια.

Ο Τόμι Χίλφιγκερ με τη σύζυγό του Ντι Οκλέπο

Ανάμεσα στους celebrities και socialites που ταξίδεψαν στο κοσμοπολίτικο νησί γι’ αυτό το party ήταν ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «Emily in Paris» Λουσιέν Λαβίσκουντ, ο οποίος φημολογείται πως είναι και ο νέος σύντροφος της Σακίρα, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα μέχρι στιγμής.

Ρόμι Στριντ

Ο κούκλος Αλφι, όπως είναι το όνομα του χαρακτήρα του στο δημοφιλές σίριαλ του Netflix (πρόκειται για τον σύντροφο της Εμιλι, κατά κόσμον Λίλι Κόλινς), μονοπώλησε τα βλέμματα στο event. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά άλλωστε, αφού ο 31χρονος Βρετανός ηθοποιός είναι και ambassador του brand Τοmmy Hilfiger. To «παρών» στο party στα Ματογιάννια έδωσε, βέβαια, και ο ίδιος ο Τόμι Χίλφιγκερ μαζί με τη σύζυγό του Ντι Οκλέπο, οι οποίοι φαίνονταν πολύ ευδιάθετοι, όπως επίσης η πανέμορφη Ρόμι Στριντ, από τα πιο γνωστά «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. Εντυπωσιακές ήταν, ωστόσο, και οι εμφανίσεις κάποιων δικών μας κοριτσιών, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Η τελευταία, μάλιστα, πόζαρε στον φακό σε μία selfie με τον δήμαρχο της Μυκόνου Κωνσταντίνο Κούκα και τον «hot» σταρ του event Λουσιέν Λαβίσκουντ.

Λουσιέν Λαβίσκουντ

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες έχουν οργιάσει οι φήμες ότι ο 31χρονος πρωταγωνιστής του «Emily in Paris» είναι σε σχέση με τη 47χρονη  Σακίρα. Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι της «Punteria» – με τον γυμνόστηθο Λουσιέν να χαϊδεύει το μάγουλο της Κολομβιανής τραγουδίστριας, τη χημεία τους να σχολιάζεται ως εκρηκτική και αυτό να πυροδοτεί εικασίες πως μπορεί να είναι και ζευγάρι. Επειτα από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως οι δυο τους πήγαν για δείπνο στη Νέα Υόρκη, ενώ ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο της πόλης. Ο ηθοποιός, μάλιστα, προηγουμένως είχε βρεθεί στο σόου της Σακίρα στην Times Square. Στη Μύκονο, πάντως, ήρθε μόνος του. Εκτός κι αν η σταρ από την Κολομβία τον έχει ακολουθήσει ινκόγκνιτο και δεν την έχει πάρει χαμπάρι κανείς.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Ηρακλής Τσουζίνοφ με τη Χριστίνα Κανελλοπούλου

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This