«Μάγεψαν» το ελληνικό κοινό για δεύτερη βραδιά οι Coldplay – Το απρόοπτο και η έκπληξη

Must Read

Παρά το γεγονός ότι ήταν Κυριακή ευρωεκλογών και έκανε υπερβολική ζέστη οι θαυμαστές των Coldplay βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ χθες το βράδυ για την δεύτερη και τελευταία συναυλία του συγκροτήματος επί ελληνικού εδάφους.

Το τεράστιο στάδιο ήταν για ακόμη μια φορά κατάμεστο από ανθρώπους που περίμεναν πως και πως να δουν τον Chris Martin επί σκηνής να τα δίνει όλα μαζί με τους υπόλοιπους μουσικούς.

Η χθεσινή βραδιά είχε χαρά, συγκίνηση, εκπλήξεις αλλά και απρόοπτα και σίγουρα άνοιξε τον δρόμο για περισσότερες συναυλίες του αγαπημένου συγκροτήματος στο μέλλον.

Η λιποθυμία

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την λήξη της συναυλίας το κοινό αλλά και οι Coldplay «πάγωσαν» από την λιποθυμία ενός θεατή. Ο Chris Martin ανέφερε πως ένα θεατής θέλησε να περάσει το προστατευτικό κάγκελο και να ανέβει στη σκηνή αλλά έπεσε στο κενό και έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του. Ο frontman του συγκροτήματος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πλησίασε πιο κοντά στο σημείο για να δει τι συμβαίνει. Όπως αποδείχθηκε ο τραυματισμός ήταν επιπόλαιος.




Η συνεργασία – έκπληξη

Η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν στην σκηνή ανέβηκε ο Έλληνας καλλιτέχνης ZAF, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι «Πες» το οποίο άρεσε στο συγκρότημα και γι’αυτό επιλέχθηκε γιατί ταιριάζει με το ρεπερτόριο τους.

Μάλιστα, κανείς δεν γνώριζε για την συγκεκριμένη σύμπραξη επί σκηνής καθώς δεν είχε ανακοινωθεί στο κοινό.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This