Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ντροπή! Είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου στη Ρόδο»

«Mε το 1/3 πήγα στο Βερολίνο και πέρασα βασιλιάς»

Must Read

Το ζήτημα της ανεξέλεγκτης ακρίβειας έθεσε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου και αναφέρθηκε στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που έχουν εκτοξευθεί, με αποτέλεσμα ο ίδιος να δυσκολεύεται να ταξιδέψει στο νησί όπου μένουν οι γονείς του.

Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός τονίζει ότι σε σύγκριση με το Βερολίνο όπου έχει ταξιδέψει, οι τιμές είναι αδιανόητες

«Είναι λίγο ακριβά. Δεν με συμφέρει οικονομικά να πηγαίνω. Έχω πάει αρκετές φορές στο Βερολίνο που μου έρχεται το 1/3» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε: «Χειμώνα δεν μπορώ να πάω εκ των πραγμάτων, το Πάσχα είναι μία πολύ ωραία εποχή αλλά είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου» είπε σημειώνοντας:

«Πραγματικά είναι πάρα πολύ ακριβά. Δεν μπορώ να μιλήσω με νούμερα γιατί θα εκθέσω πράγματα αλλά με το 1/3 πήγα στο Βερολίνο και πέρασα βασιλιάς και δεν μπορώ να πάω στη Ρόδο. Είναι ντροπή αυτό».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This