Πέθανε η κόρη του αξέχαστου Γιώργου Οικονομίδη, Μαριαλένα – Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Must Read

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή στα 67 της χρόνια η τραγουδίστρια, Μαριαλένα Οικονομίδου, κόρη του αξέχαστου Γιάννη Οικονομίδη ο οποίος ήταν στιχουργός, θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός.




Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας με σχετική ανάρτηση στο Instagram.

 

Με την κόρη της

 




«Αντίο αγαπημένη μου φίλη… Αγαπημένη ταλαντούχα που τα τραγούδια σου με μάγευαν.. Αχχχ….για που τραβάς Μανώλη…. αυτό το υπέροχο τραγούδι σου με έμαθες να το τραγουδώ με τόσο πόνο όπως το τραγούδησε και η γιαγιά σου η αξέχαστη Νίτσα Τσαγανέα που λάτρευες… Γιατί ταλαιπωρήθηκες τόσο μετά τον πρόσφατο θάνατο του αδελφού σου..;; . Γιατί ευγενική ψυχή στεναχωριόσουν κάθε φορά που κάποιος κακολογούσε τον αείμνηστο μπαμπά σου Γιώργο Οικονομίδη η τον δεύτερο παππού σου Τσαγανέα.;;;.. Σ ευχαριστώ που με έβαλες στον χώρο του τραγουδιού με τόση αγάπη.. Ήσουν ένα εύθραυστο και τρυφερό πλάσμα…Μαζί με το ΤΑΣΕΗ που κάναμε τόσες συναυλίες γινόσουν ευτυχισμένη…Ευτυχησες ευτυχως να δεις πρόσφατα 4 εγγονάκια από τα 2 υπέροχα παιδιά σου τους αγαπημένους μου Λιάνα κ Γιώργο….Κουράγιο παιδιά και συ Ντόρις, αγαπημένη της φίλη που την πρόσεχες με αγάπη. Κουράγιο….Δεν θα σε ξεχάσουμε Μαριαλένα μου….Έφυγες πριν μια ώρα κ δυστυχώς μάθαμε καθυστερημένα πριν από λίγο και για τον θάνατο ενός παλιού καλού τυπιστα ηθοποιού που συνέβη στις 6 του μήνα..του 84χρονου Μάκη Πειθή… Καλό ταξίδι και στους 2 σας» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This