Φαίη Θεοχάρη: Το πουλέν της Δέσποινας Βανδή – Πού βρέθηκε για χάρη της

Must Read

Η Δέσποινα Βανδή έχει… πουλέν και μάλιστα πήγε στο Posidonio για να το απολαύσει επί σκηνής.

Ο λόγος για τη Φαίη Θεοχάρη, που αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τις οικογενειακές ναυτιλιακές μπίζνες, αλλά να ρίξει άγκυρα στον καλλιτεχνικό χώρο, κατακτώντας τις πίστες! Πρόκειται για μια ταλαντούχα τραγουδίστρια που έκανε το ντεμπούτο της στην αθηναϊκή νύχτα στο πλάι της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Σαμπάνη και αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίκο Απέργη!

Μάλιστα, σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει και το νέο της κομμάτι, που θα έχει την υπογραφή των Βαξαβανέλη – Σαντικάι – Φρασέρη. Το βράδυ, λοιπόν, του Σαββάτου η Δέσποινα βρέθηκε στο Posidonio, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, για να δει από κοντά τη Φαίη και στη συνέχεια πήγαν δίπλα στο Romeo, για να απολαύσουν τον Λευτέρη Πανταζή, που σκίζει με την Ελλη Κοκκίνου στο πλευρό του!

Εκεί πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν παρέα, με το κέφι να ανεβαίνει κατακόρυφα. Η Φαίη Θεοχάρη, με μόλις έναν χρόνο στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, έχει καταφέρει να κάνει την παρουσία της αισθητή και η Βανδή είναι από τις τραγουδίστριες που τη στήριξαν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να τις δίνει συμβουλές, ώστε να έχει σωστά βήματα και επιλογές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This