Αθηνά Οικονομάκου: Ζευγάρι με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Bruno Cerella

Ήταν μαζί στην συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Must Read

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ξανά ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Μάλιστα ο νέος της σύντροφος είναι ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας Bruno Cerella (Μπρούνο Τσερέλα), σύμφωνα και με ρεπορτάζ εκπομπής.

Αυτό που τους «πρόδωσε» ήταν ένα βίντεο από την συναυλία των Coldplay που τους δείχνει να φιλιούνται. Ο 38χρονος αθλητής (1.94) αγωνίζεταισε ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο. Ο μπασκετμπολίστας έχει καταγωγή από την Bahía Blanca της Αργεντινής, αλλά όταν ήταν έφηβος μετακόμισε οικογενειακώς στην Ιταλία οπου και θεωρείται παραπάνω από πατρίδα του.

Έχει αγωνιστεί στην διάσημη φυσικά Emporio Armani Milano, όπου έγινε αγαπημένος των φιλάθλων, λόγω του δυναμισμού και της αφοσίωσής του στην ομάδα του φημισμένου μόδιστρου. Αφού έπαιξε στο εφηβικό μπάσκετ με την Estudiantes de Bahía Blanca και την Pueyrredon στη γενέτειρά του, την Αργεντινή, ο Cerella μετέβη στην Ιταλία σε ηλικία 17 ετών, για να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ. Έπαιξε με ομάδες στις πιο χαμηλές ιταλικές κατηγορίες κι εντάχθηκε στην Banca Tercas Teramo στην πρώτη κατηγορία το 2008. Με την Emporio Armani Milano συμμετείχε στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης, την EuroLeague.

Ενώ έπαιζε για τη Reyer Venezia τη σεζόν 2017–18, ο Cerella κέρδισε το Κύπελλο Ευρώπης της FIBA. Υπέγραψε εκ νέου με τη Reyer Venezia στις 13 Ιουνίου 2020. Ο Cerella ήταν διεθνής και μέλος της εθνικής μπάσκετ της Ιταλίας ανδρών από το 2008, αν και δεν έπαιξε ποτέ σε επίσημη διοργάνωση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This