Στενές επαφές στο νερό για Γιώργο Λιάγκα-Μαρία Αντωνά

H φωτογραφία από την απόδραση στον Πόρο

Must Read

Την ώρα που Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά δεν διαψεύδουν ούτε επιβεβαιώνουν την σχέση τους, μια φωτογραφία από το Σαββατοκύριακο που πέρασαν στον Πόρο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Τη φωτογραφία με τους δυο τους να απολαμβάνουν βουτιές στη θάλασσα και μάλιστα σε στενή επαφή, δημοσίευσε το περιοδικό OK. Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχτηκε η Μαρία Αντωνά από δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» για τη συγκεκριμένη φωτογραφία, η ίδια απάντησε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια για αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη ο οποίος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαριλίνας Κυπαρίσση, η ίδια σχολίασε: «Δεν έχω να πω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι τα καλύτερα και σε εκείνον και σε όλο τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι».




Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο των ευρωεκλογών, η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν στον Πόρο, όπου μάλιστα δημοσίευσαν και σχετικό υλικό στα social media, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν εάν πήγαν εκεί μαζί ή καθένας χωριστά.

«Η Μαρία Αντωνά είναι σε μια καλή φάση που δεν θέλει να πει πολλά» αρκέστηκε να σχολιάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την εκπομπή της «Happy day στον Αlpha».
«Χαμένος στον παράδεισο» έγραψε σε ανάρτηση ο Γιώργος Λιάγκας από το νησί του Αργοσαρωνικού, ενώ η Μαρία Αντωνά πόσταρε story.



Nα σημειώσουμε ότι η Μαρία Αντωνά, στις φήμες περί σχέσης με τον Γιώργο Λιάγκα, έχει πει απλά: «Κάνουμε παρέα, περνάμε όμορφα». «Σημασία έχει ότι η Μαρία και ο Γιώργος μόνοι τους, αλλά και με μεγαλύτερη παρέα πέρασαν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο στον Πόρο» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάζοντας σχετικό ρεπορτάζ.

Η Αντωνά, όταν είχε ερωτηθεί από την πρωινή εκπομπή «Πρωινό Σου-Σου» του Οpen για την προσωπική της ζωή, είχε πει: «Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, αλλά προς το παρόν έχω δουλίτσες. Τι θέλετε να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Πριν δεν είπαμε ότι είμαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι πολύ καλά, μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This