Χώρισαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης – «Υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας»

Must Read

Τέλος στη σχέση τους έδωσαν μετά από 4 χρόνια ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Την πληροφορία μετέδωσε η εκπομπή «Happy Day», σύμφωνα με την οποία ο κύκλος του γνωστού επιχειρηματία αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει, χωρίς όμως να έχει τσακωθεί.




«Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, η σχέση αυτή έχει λήξει. Δεν έχουν σκοτωθεί, δεν έχουν πλακωθεί. Κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, η οποία εύλογα μπορεί να δημιουργήσει και κάποια θεματάκια» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή και πρόσθεσε:

«Εμένα αυτό που μου διευκρίνισαν ότι δεν σκοτώθηκαν, δεν μάλωσαν… Μπορεί να μένουν και στο ίδιο σπίτι μέχρι η Ναυσικά να καταφέρει να βρει κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή συγκατοικούν, μέχρι η Ναυσικά να σταθεί στα πόδια της και να βρει ένα σπίτι» είπε.




Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι θα παντρευόταν το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο, όμως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε ότι τελικά αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, σημειώνοντας μάλιστα ότι η ίδια ήθελε να έχει τον απαραίτητο χρόνο για να κάνει τις προετοιμασίες χωρίς άγχος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This