Ξέσπασε σε κλάματα η Αθανασοπούλου μετά την αθώωση του Κωστόπουλου για βιασμό: «Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος»

«Κάποια στιγμή είπα ότι θέλω να πεθάνω»

Must Read

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε αθώο τον πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου, τον οποίο είχε κατηγορήσει για βιασμό το 2010, έδωσε η Έλενα Αθανασοπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» όπου ξέσπασε σε λυγμούς όταν αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έμαθαν την καταγγελία της οι γονείς της. Μάλιστα η ίδια σημείωσε ότι περίμενε να ακούσει το όνομα του σκηνοθέτη όταν ξεκίνησε το κίνημα του MeToo.

«Η μητέρα μου το έμαθε πρώτη. Ένιωθα οργή τότε, μετά με προσέγγισαν κάποιες γυναίκες κι έμαθα κι άλλα περιστατικά. Όταν ανακάλυπτα ότι δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό, ένιωθα ακόμα πιο δυνατή. Οπότε δεν μπορούσε να με σταματήσει κανείς. Τελευταίος το έμαθε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου το βίωσε πολύ χειρότερα απ’ ότι εγώ» ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Συζητούσαμε και κάποια στιγμή μού φώναξε και ένιωσα κακοποιημένη και του είπα ότι “τι κάνεις εκεί ρε; Εγώ ετοιμάζομαι να καταγγείλω αυτό και αυτό και εσύ μου φωνάζεις; Ξέρεις τι έχω πάθει εγώ;” Του κόπηκαν τα πόδια και μου είπε “γιατί δεν μου το είπες;”. Του είπα ότι δεν ήταν εύκολο να του το πω τότε. Μου είπε “κάνε ότι θέλεις, είμαι δίπλα σου, σε στηρίζω” κι έτσι ξεκίνησε. Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.




Όσο για την αθωωτική απόφαση, η ίδια δήλωσε ότι δικαιώθηκε ηθικά: «Ένιωθα ότι θα δικαιωθώ, γιατί το βούλευμα με δικαίωνε, ήταν καταπέλτης. Το ομόφωνα με τρόμαξε, αλλά δεν παρεμβαίνω στη δικαιοσύνη. Δικαιώθηκα ηθικά από τη στιγμή που γυναίκες με τεράστια καριέρα και όνομα, χωρίς να με γνωρίζουν με στήριξαν. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα το ξανάκανα» είπε.

Όσο για την ψυχολογία της, η ίδια ανέφερε ότι είχε πάθει κατάθλιψη και ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της: «Κάποια στιγμή είπα ότι θέλω να πεθάνω, δεν θέλω να το ζήσω όλο αυτό. Έφυγα ενάμιση χρόνο στην Κρήτη.  Ακόμα και φίλους τους έβλεπα εχθρούς. Κοιμόμουν αγκαλιά με την Παναγία όλο αυτό το διάστημα» είπε και πρόσθεσε ότι δέχεται ακόμα ψυχολογική υποστήριξη.

Δείτε επίσης:

Κώστας Κωστόπουλος: Ομόφωνα αθώος για την κατηγορία του βιασμού ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This