Κορίνα Λυμνιούδη: Doctor best seller από τον… άλλο κόσμο

Μέγας ντόρος για τη συμβατική γιατρό που μέσα από μεταθάνατια εμπειρία έγραψε μέσα σε 49 ώρες συγγραφικό έργο

Must Read

Εχουμε κατά καιρούς διαβάσει για «success stories», για επιτυχίες Ελλήνων στο εξωτερικό όπως του Λάνθιμου, που μας γεμίζουν με υπερηφάνεια και ανοίγουν τον δρόμο στις επόμενες γενιές, στους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες που στην Ελλάδα βρίσκουν συνεχώς εμπόδια τόσο στη δημιουργία όσο και στις απόψεις τους.

Στην περίπτωση της Κορίνας Λυμνιούδη όμως μια μεταθανάτια εμπειρία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στάθηκε ικανή για να οδηγήσει ένα συγγραφικό της έργο στο κατώφλι του Χόλιγουντ, με «Το βιβλίο που γράφεται μόνο του» το οποίο έγραψε μέσα μέσα σε 49 (!) ώρες να είναι στα σκαριά για να μεταφερθεί στην οθόνη και μάλιστα με κάστ σούπερ ονόματα! Το βιβλίο της Κορίνας Λυμνιούδη αποκαλύπτει μια συναρπαστική ιστορία που διαπλέκει παράλληλα σύμπαντα με την προφητεία του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, προσφέροντας παράλληλα βαθύτερες πνευματικές και μεταφυσικές εμπειρίες στον αναγνώστη.

Ετσι, με μαγικό τρόπο, η Κορίνα κατάφερε να κινήσει το ενδιαφέρον του διάσημου Καναδού παραγωγού Barnet Bain και το βιβλίο της να είναι έτοιμο να μαγέψει και το Χόλιγουντ! Η ίδια μιλάει στην «Espresso» για την μεταθανάτια εμπειρία της που την οδήγησε στο να πιάσει την πένα της αλλά και το πως από συμβατική γιατρός που δεν είχε καμιά σχέση με την συγγραφή έγινε η κυρία best seller!

Ποιο ήταν το έναυσμα ώστε να ασχοληθείτε με τη συγγραφή;

Εγώ ήμουν απλά μια γιατρός. Δεν είχα ιδέα από συγγραφή, ούτε είχα τέτοιον στόχο. Μετά τη μεταθανάτια εμπειρία μου ήμουν πλέον τελείως άλλος άνθρωπος. Τότε άρχισα να αποκτώ νέες γνώσεις, μέσω channeling, που λάμβανα. Αρχισα να μελετώ πνευματικά βιβλία με διηγήσεις ανθρώπων που βίωσαν το ίδιο. Με εμένα όμως ήταν όλα διαφορετικά. Ακροβατούσα μεταξύ του «εδώ και τώρα» και του άλλου πεδίου ύπαρξης, φέρνοντας μαζί μου αναμνήσεις από εκεί. Εβλεπα πια τον κόσμο με τελείως διαφορετικό μάτι. Αν ρωτήσετε τους παλιούς μου φίλους, θα σας πουν ότι ήμουν ένα… party animal. Μετά, όμως, με ενδιέφερε μόνο η σύνδεση με άλλα πεδία. Αντί να περνάω όλο το βράδυ στα ροκάδικα, καθόμουν ξαφνικά και έπαιρνα channelings ολόκληρα βράδια, μέχρι το πρωί. ”Κατέβαιναν” απίστευτες πληροφορίες, ώσπου τελικά συνέβη να βλέπω μπροστά μου σαν ταινία το βιβλίο που τελικά έγραψα, χωρίς να το επιδιώξω. Με καθοδηγούσαν οι χαρακτήρες, ήταν σαν να έχει γραφτεί ήδη το βιβλίο κάπου αλλού. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να περιγράφω τι βλέπω. Ενιωθα περισσότερο σαν… γραμματέας παρά σαν συγγραφέας.

Δεν νιώσατε ότι μπορεί να… τρελαίνεστε με όλο αυτό που βιώνατε;

Φυσικά! Ανησύχησα τότε, τρόμαξα μήπως τρελάθηκα και έψαξα στο Google να δω αν το έχει βιώσει κι άλλος. Ετσι, ανακάλυψα την ιστορία του διάσημου συγγραφέα Richard Bachs. Είχε βιώσει ακριβώς το ίδιο, γράφοντας το διάσημο βιβλίο του! Τότε, του έγραψα στο Goodreads.com και μου έδωσε κουράγιο, λέγοντας «Δεν είσαι τρελή ή, αν είσαι, τότε είμαι και εγώ. Και συμφωνώ μαζί σου: φαίνεται ότι υπάρχει κάποια άλλη έκφραση ζωής που έχει ανάγκη την ικανότητά μας να δακτυλογραφούμε και το λεξιλόγιό μας για να επικοινωνήσει όλα όσα γνωρίζει». Αντίστοιχα, ο Chico Xavier έγραψε περισσότερα από 450 βιβλία με channeling, με πολλές δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις, και ένα, το «Nosso Lar» («Astral City»), έγινε και ταινία. Οπότε, το αποδέχτηκα και, όταν ρώτησα ποιος μου στέλνει αυτό το βιβλίο, η απάντηση ήταν «ο μελλοντικός σου εαυτός», καθοδηγούμενος από «τους επάνω».

Πώς έγινε η επαφή με τον διάσημο σεναριογράφο και παραγωγό Barnet Bain;

Η επαφή έγινε κυριολεκτικά με καθοδήγηση άνωθεν. Τον επέλεξαν «οι επάνω». Ξέρετε, όταν έχεις αυτή την πνευματική επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό σου, με την ψυχή σου, πείτε το όπως θέλετε, σε οδηγεί να κάνεις τα σωστά βήματα. Ανέκαθεν, η αγαπημένη μου ταινία ήταν το «What dreams may come» του Barnet, που πήρε και Oscar, με πρωταγωνιστή τον Robin Williams. Μια Γερμανίδα φίλη προσπάθησε να με φέρει σε επαφή, αλλά δεν το κατάφερε, και το αφήσαμε. Ενα βράδυ, όμως, «οι επάνω» με έσπρωξαν να μπω στο Linkedin, μια πλατφόρμα που δεν χρησιμοποιούσα μέχρι τότε σχεδόν καθόλου. Εκεί, βγήκε μπροστά μου μια ανάρτηση ενός φίλου του Barnet Bain, ο οποίος μιλούσε με ευγνωμοσύνη για εκείνον. Του έστειλα μήνυμα και η επαφή έγινε κατευθείαν.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδρασή του όταν διάβασε το βιβλίο σας;

Αξίζει να πω ότι ο Barnet ήταν πολύ θετικός πριν καν διαβάσει το βιβλίο, γιατί ένιωσε πως ό,τι μου συμβαίνει είναι αληθινό. Με το που το διάβασε πήρε αμέσως την απόφαση. Ο Barnet είναι πολύ πνευματικός και επιλεκτικός άνθρωπος. Είναι δύσκολο να τον έχεις για σεναριογράφο σου. Οπως μου εξήγησε ο ίδιος πρόσφατα, ο λόγος που επέλεξε το βιβλίο μου είναι ότι αφορά ένα μήνυμα που έρχεται με channeling, ένα μήνυμα που πρέπει να μεταδοθεί στη Γη, καθώς και το πώς σχετίζεται όλο αυτό με τη δική μου ιστορία και την πραγματική μου ζωή.

Τι είναι για εσάς η πνευματικότητα και πώς τη χρησιμοποιείτε για να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους;

Η πνευματικότητα για μένα είναι μια σιωπηλή δύναμη που συνδέει το εδώ και το τώρα με τα απέραντα πεδία της ύπαρξης. Είναι ο πυρήνας της ζωής μου. Η δουλειά μου, το Korina’s Academy, δεν είναι απλώς μια εργασία, αλλά αφοσίωση στο να βοηθώ τους ανθρώπους να μετασχηματίζουν την πραγματικότητά τους, να υλοποιούν αφθονία, υγεία και να καλλιεργούν ουσιαστικές σχέσεις μέσα από την αύξηση της συνειδητότητάς τους.

Ποια είναι τα επόμενα συγγραφικά σας βήματα;

Από την πρώτη στιγμή που «κατέβαζα» το βιβλίο μέσω channeling, μου είχαν πει «οι επάνω» ότι θα έρθουν άλλα έξι με επτά βιβλία. Οταν το πρώτο βιβλίο ολοκληρώθηκε, μου έδωσαν ένα τεράστιο πρότζεκτ, πολύ πρωτοπόρο, που θα βοηθήσει την ανθρωπότητα και αποτελείται από πολλά κομμάτια. Το πρώτο κομμάτι είναι το πρώτο βιβλίο να γίνει ταινία, και έτσι προχωρώ αυτό προς το παρόν. Παράλληλα, προσπαθώ να αυτοματοποιήσω κάποια πράγματα όσον αφορά την ακαδημία μου για να δημιουργήσω ελεύθερο χρόνο και να αφοσιωθώ περισσότερο στη συγγραφή. Το κοινό μου με ρωτάει συνέχεια και ανυπομονεί για το δεύτερο μέρος. Γενικά δεν με αγχώνει αυτό. Ξέρω ότι, όταν είναι η στιγμή και αρχίζει να έρχεται το υλικό άνωθεν, θα γίνει πάλι το ίδιο. Μέσα σε λίγες ώρες θα γραφτεί και το επόμενο βιβλίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This