Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τους αυτά που νιώθετε με διάφορους τρόπους και θέστε τις βάσεις ώστε οι σχέσεις σας να είναι υγιείς. Προσπαθήστε να έχετε ένα πιο ελεγχόμενο πρόγραμμα και να ασχολείστε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παράλληλα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να αναζητήσετε κάτι που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε με τα οικεία σας πρόσωπα τις βαθύτερες αλήθειες ή τις ανησυχίες σας. Για να σας καταλάβουν και να σας προσεγγίσουν από την πλευρά τους, πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο και να μη λειτουργείτε μονόπλευρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πάρετε πολλά μηνύματα που θα αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις και αλλαγές τις οποίες θα αρχίσετε να βιώνετε είτε ως επιδράσεις των γενικών εξελίξεων είτε ως συμπτώσεις. Βέβαια, δεν θα λείψει και η εισβολή από τρίτα πρόσωπα στη ζωή σας. Θα ήταν σωστότερο να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική σας ζωή και την κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών. Ισως ανακαλύψετε πως θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο ζωής σας αλλά και στα όνειρα που έχετε για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέχετε τα νεύρα σας, καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας. Το στενό σας περιβάλλον θα σας παροτρύνει να αναπτύξετε τα σχέδιά σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που θα σας υποδείξουν με τι ακριβώς πρέπει να καταπιαστείτε. Επενδύστε καλύτερα τον χρόνο σας για να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο επαγγελματικό μέλλον. Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος για να προχωρήσετε σε πιο ασφαλείς δρόμους. Πάψτε να είστε θύματα των καταστάσεων, γιατί δικαιούστε ποιότητα στη ζωή σας και αυτή τη στιγμή μόνο με οικονομική άνοδο θα το καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε ευέλικτοι στους ρόλους που θα σας ζητηθούν να παίξετε οι συνεργάτες σας, ώστε να μην μπερδευτείτε με καταστάσεις. Η σωστή παρακολούθηση των υποθέσεών σας μαζί με την καλή σας τύχη θα σας γλιτώσει από οικονομικές αναποδιές. Θα κληθείτε μέσα από περιστασιακές δυσκολίες να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κερδίσετε. Αναζητήστε συμμάχους και εκφράστε τις απόψεις σας στους συνεργάτες σας. Η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τον σύντροφό σας και η ικανότητα να βλέπετε τις προοπτικές της σχέσης σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά.

ΛΕΩΝ: Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία, ανακαλύπτετε ξαφνικά ότι δεν έχετε να πείτε τίποτα με τον σύντροφό σας και θεωρείτε πως δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας, αλλά ούτε συμμερίζεται τις ανησυχίες σας. Διατηρείστε τον αυτοέλεγχό σας και βγάλτε από το μυαλό σας στιγμές που σας θυμίζουν το χθες ή απομεινάρια μιας παλιάς σχέσης. Μη χαλάτε την ψυχολογική διάθεση του συντρόφου σας προβάλλοντας αφορμές που δεν ευσταθούν, γιατί, εκτός του ότι εξαντλείται την υπομονή του, τον πληγώνετε και τον αναγκάζετε να επανεξετάζει τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κατηγορείτε το ταίρι σας για τα ελαττώματά του, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σας. Για να τον κρίνετε, θα πρέπει να δεχτείτε και τα δικά του σχόλια. Εξάλλου τα προβλήματα ανάμεσά σας προκαλούνται εξαιτίας της αστάθειάς σας σε αυτά που λέτε. Εάν κάποιες στιγμές ο σύντροφός σας δεν έχει διάθεση για παιχνίδια, ούτε μπορεί να ακολουθήσει το σκεπτικό σας, δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπάει. Απλά τον απασχολούν θέματα καθημερινότητας και εργασίας, οπότε μη βιαστείτε να χάσετε το ενδιαφέρον σας και να αναζητήσετε καινούργιους ερωτικούς δρόμους.

ΖΥΓΟΣ: Πιστέψτε στο ένστικτό σας, που σας φωνάζει πως αυτή η σχέση έχει ακόμη πολύ δρόμο. Θα έχετε στη διάθεσή σας αρκετό χρόνο, προκειμένου να ξανασκεφτείτε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αλλά και να αφήσετε τα περιθώρια σε περίπτωση που για κάποια πράγματα αλλάξετε γνώμη. Δεν υπάρχει λόγος να συναγωνιστείτε επαγγελματικά με το ταίρι σας, γιατί θα προκαλέσετε εντάσεις, θα αμφισβητηθεί ο ρόλος σας και θα αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Ξεφύγετε από άρρωστες καταστάσεις με αποφασιστικότητα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Εφαρμόστε μια τακτική περισσότερο δυναμική στη σχέση σας για να απομακρυνθείτε από δύσκολες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε αλήθειες και μπείτε στον κόπο να τις εξερευνήσετε. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον οργανισμό σας προτού αρχίσετε να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Θα χρειαστεί στη συνέχεια μεγάλη αντοχή σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που δεν θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε. Εκμεταλλευτείτε τον μήνα που θα διανύσετε για να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε το στιλ και την εμφάνισή σας, τολμώντας κάτι πιο μοντέρνο, χωρίς ωστόσο να υποπέσετε σε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε αδυναμία στο χρήμα, όμως έχετε παράλληλα και τύχη που δεν σας λείπει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Παρόλο που δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις που θα πλήξουν τον προϋπολογισμό σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε έσοδα για το μέλλον, αλλά και να απαλλαγείτε από χρόνια χρέη. Οι αιτίες που μαλώνετε με τον σύντροφό σας μπορεί να είναι εντελώς ανύπαρκτες, αλλά έχετε έναν μοναδικό τρόπο να τις προβάλλετε και να γίνεστε πειστικοί ότι υπάρχουν και είναι έντονες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συμπεριφορά σας τον τελευταίο καιρό προκαλεί ένταση στο ταίρι σας, που τον κάνει να αμφιβάλλει για πολλά και κλονίζει τα πιστεύω του. Κάντε μια συζήτηση σοβαρή μαζί του, που να του τραβήξετε την προσοχή και τελειώστε την. Μην εξαφανιστείτε αφήνοντάς τη στη μέση. Είναι έτοιμος να σας δείξει την τρυφερότητά του και να σας τη χαρίσει απλόχερα. Εξάλλου, ό,τι και να κάνετε, πάντα σας συγχωρεί και δεν σας χαλάει χατίρι. Αποβάλλετε, λοιπόν, τάσεις επιθετικότητας και αφήστε τα δράματα για το θέατρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εννοείται πως μπορείτε να αποφύγετε έναν χωρισμό που δεν θέλετε να επέλθει, αρκεί να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις και να μην παίξετε ούτε στο ελάχιστο με τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Αφήστε του χώρο και κεντρίστε του το ενδιαφέρον. Επιβεβαιώστε για άλλη μια φορά την αγάπη σας και δώστε υποσχέσεις για το μέλλον που θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Συνδυάστε την εξυπνάδα με το χιούμορ σας για να μην κάνετε βαρύ το κλίμα. Αφήστε το παρελθόν να πάει εκεί που ανήκει, για να μη γίνετε δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Αναγνωρίστε στο ταίρι σας τις προσπάθειες που έχει κάνει για να φανεί αντάξιός σας και επιβραβεύστε τον. Σεβαστείτε τους δικούς του καθημερινούς ρυθμούς και δείξτε λεπτότητα όταν δεν περνάει από το χέρι του να αλλάξει το πρόγραμμά του. Από εσάς εξαρτάται το να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ήρεμο και αρμονικό. Αποφύγετε να ασκήσετε κριτική στην κριτική που θα σας κάνει, γιατί αυτή την περίοδο επιβάλλεται να δείξετε σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό του. Εντυπωσιάστε τον σύντροφό σας με απρόσμενους τρόπους και αφήστε στην άκρη ζήλιες που χαλούν το όμορφο κλίμα της σχέσης σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This