Χειμαρρώδης Βασίλης Μπισμπίκης: «Η ζωή μού χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα»

«Όπως έχει γράψει ο Μαγιακόφσκι, πάσχω από πυρκαγιά στην καρδιά»

Must Read

Συνέντευξη ποταμό έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης και μίλησε για όλους και όλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός περιέγραψε τα αισθήματά του για την Δέσποινα Βανδή, σχολίασε την επικαιρότητα και την στάση των καλλιτεχνών ενώ αναφέρθηκε στο κυνήγι των δημοσιογράφων για την προσωπική του ζωή.

«Καπνίζω και πίνω αλλά πολύ λιγότερο. Δεν φοβάμαι όμως. Ανακάλυψα ότι δεν φοβάμαι τον θάνατο, μετά το περιστατικό. Η ζωή που έκανα, ήταν μέσα στις καταχρήσεις από μηδέν ηλικία έως τώρα, τον έχω πιέσει τον οργανισμό μου. Θα ήθελα να ζήσω ξανά τη ζωή μου, αλλά αν το έκανα, με λιγότερες απώλειες. Έχασα πολλούς φίλους σε μικρή ηλικία, αλλά η “αλητεία” που έζησα μου άρεσε» είπε στον Νίκο Συρίγο για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

«Είμαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης για την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή. «Είμαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Όπως έχει γράψει ο Μαγιακόφσκι, πάσχω από πυρκαγιά στην καρδιά. Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου, τα ψαλτήρια καίγονται. Έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα και τον απολαμβάνω. Δεν βάλαμε ταμπέλες, τι εικόνα θα δείξουμε, αν μας τραβήξουν φωτογραφία. Από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε όπως οι κανονικοί άνθρωποι. Σε κάποια ‘’πεσίματα’’ δεν υπήρχε ηθική, ήταν χυδαία. Πρόκειται για παρασιτικούς οργανισμούς που ζουν μέσα σε άλλους, κριτικάρουν και σχολιάζουν τις ζωές τους. Αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα να έρχονται έξω από το σπίτι σου, όταν δεν τους το δίνεις καν. Σήκωσα το τηλέφωνο αλλά παραλίγο να σηκώσω και το χέρι μου σε κάποιον».

Δείτε το βίντεο




 

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This