Το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

«Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα»

Must Read

Μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας του ο Δημήτρης Σταρόβας το απόγευμα της Κυριακής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο.

Όπως ομολογεί στο βίντεο αντιμετωπίζει ακόμα δυσκολίες στην ομιλία έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, αλλά κάθε μέρα βελτιώνεται.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε:

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι όπως με έχετε συνηθίσει. Σκέφτηκα όμως ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα.

Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται. Θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο» συμπληρώνει χαμογελώντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This