Το εξώδικο Μαζωνάκη στην αδερφή του: «Μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι αγαπημένους σου ανθρώπους»

Συνεχής διαμάχη

Must Read

Στα μαχαίρια… Δεν έχει τέλος η διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του, Βάσως. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, έστειλε εξώδικο στην ίδια -αλλά και την εταιρεία του- για οικονομικούς λόγους.

Κόντρα για περιουσιακούς και οικονομικούς λόγους έχουν ως γνωστόν τα δύο αδέρφια, των οποίων οι σχέσεις είναι εξαιρετικά τεταμένες. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κινήθηκε νομικά κατά της αδελφής του, ενώ σήμερα μέσω επιστολής προς τα Μέσα έκανε γνωστό ότι έστειλε εξώδικο και στην ίδια του την εταιρεία, προκειμένου να διασφαλίσει την περιουσία του.

Στην επιστολή αυτή, ο γνωστός τραγουδιστής αφήνει αιχμές για την αδερφή του, αναφερόμενος στην εκμετάλλευση εμπιστοσύνης και αγάπης που της έδειξε.

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση, τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση.

Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.

Γιώργος Μαζωνάκης

ΥΓ: Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δεν σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης», αναφέρει στην επιστολή ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Πηγή φωτό: NDP

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This