Οι «καυτοί πειρασμοί» της Μυκόνου και ο «χωριάτης» γύπας

Must Read

Σε ρυθμούς celebrities μπαίνει και αυτό το καλοκαίρι η Μύκονος, με το παζλ των αφίξεων να έχει τα πάντα! Από σέξι tiktoker και σταρ ερωτικών ταινιών μέχρι ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές!

Και μια και λέμε για τραγουδιστές, ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε με φίλους του για λίγες ημέρες στο νησί των ανέμων, με τον σταρ της πίστας, ο οποίος ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο YTON The Music Show, να σκάει στο Παλιό Λιμάνι με το νέο πολυτελές σκάφος του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που σημειωτέον το φθινόπωρο θα αρχίσει τη μεγάλη του τουρνέ στην Αμερική, με πρώτο σταθμό της περιοδείας του το Τορόντο στις 8 Νοεμβρίου, έχει πάθος με τα ταχύπλοα σκάφη, με το νέο του απόκτημα να μαγνητίζει τα βλέμματα όσων ήταν αραχτοί στο Παλιό Λιμάνι!

Martina Smeraldi

Και αν η άφιξη του Βέρτη δεν προκάλεσε φουσκοθαλασσιές, τσουνάμι ενθουσιασμού έπληξε τους λουομένους στο beach bar restaurant SantAnna, στην Παράγκα, η παρουσία της Martina Smeraldi, που ξεδιπλώνει το ταλέντο της στην… υποκριτική σε ερωτικές ταινίες! Η νεαρή πρωταγωνίστρια, με τους 1.000.000 followers στο Instagram, φορούσε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μπικίνι, το οποίο άφηνε σε κοινή θέα τα οπίσθιά της. Η 28χρονη σταρ του πορνό, που είχε στην παρέα της και μία φίλη της, φρόντισε να αναστατώσει και τα Ματογιάννια, με τα σοκάκια να στενάζουν από την παρουσία της!

Δεν ήταν μοναδική, όμως, που προκάλεσε… αναταράξεις στην Παράγκα, μια και γι’ αυτό φρόντισε η influencer Aurora Baruto, με τους 4.500.000 followers στο TikTok, που για δεύτερο καλοκαίρι επισκέπτεται τη Μύκονο, με την 20χρονη σταρ των social media να βομβαρδίζει το Instagram με φωτογραφίες και stories (ακόμη και από το bar restaurant Scorpios), διαφημίζοντας το νησί στους 1.300.000 εκατομμύρια ακολούθους της!

Aurora Baruto

Στο «Love Island»

Οι παραλίες όμως του κοσμοπολίτικου προορισμού είχαν και κάτι από βρετανικό ριάλιτι, με τις άλλοτε παίκτριες του «Love Island», αυτό το φρούτο μας το είχε σερβίρει και ο Σκάι, αλλά ήταν τόσο… ξινό, που έριξε άρον άρον τίτλους τέλους, Paige Thorne και Antigoni Buxton να έρχονται…. πολύ κοντά στη θάλασσα, με την Κυπριοβρετανίδα Buxton να πρωταγωνιστεί στα καυτά στιγμιότυπα! Τις ομορφιές της Μυκόνου απολαμβάνει όμως και ο Στέφανος Τζίμας, με τον 18χρονο επιθετικό του πρωταθλητή ΠΑΟΚ να γεμίζει τις μπαταρίες του στο νησί των ανέμων προτού αρχίσει προετοιμασία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Paige Thorne και Antigoni Buxton
Paige Thorne και Antigoni Buxton

Από την άλλη, ο Αγγλος Tim Iroegbunam θα μπορούσε να πει κανείς ότι μόλις άκουγε την λέξη Ελλάδα θα το έβαζε στα… πόδια, όμως, όπως φάνηκε, ο 20χρονος μέσος της Αστον Βίλα έχει χωνέψει για τα καλά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, επιλέγοντας τη Μύκονο για τις διακοπές του! Μάλιστα, χαλάρωνε στο SantAnna, με αιθέριες υπάρξεις, με κάποιους πιο παρατηρητικούς να βάζουν τα γέλια όταν αντιλήφθηκαν ότι μέσα από το μαγιό φορούσε λευκό… μποξεράκι!

Tim Iroegbunam

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This