Ζευγάρια αιχμάλωτα των παπαράτσι

Must Read

Ερωτευμένοι πρωί, μεσημέρι και βράδυ στην Αθήνα. Τρία ζευγάρια της showbiz εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό της «Espresso» σε κοινές τους… τσάρκες στην πρωτεύουσα.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης νυχτοπερπάτησαν όχι σε ένα, αλλά σε δύο (γειτονικά!) νυχτερινά κέντρα. Αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και η δημοφιλής τραγουδίστρια επισκέφθηκαν το Posidonio, όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης, τον οποίο απόλαυσαν επί πίστας να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του.

Εκείνος, μόλις τους αντιλήφθηκε, πλησίασε στο τραπέζι τους για να πει ένα τραγούδι μαζί με τη συνάδελφό του, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Βασίλης και η Δέσποινα έδειχναν χαρούμενοι και πόζαραν στους φωτογράφους τόσο κατά την είσοδό τους στο μαγαζί όσο και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτό. Δεν έμειναν όμως πάρα πολύ, αφού είχαν προγραμματίσει να επισκεφθούν και το διπλανό κέντρο, το Romeo. Εκεί τους υποδέχτηκε περιχαρής ο πρωταγωνιστής του σχήματος Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος τραγούδησε κι εκείνος μαζί με τη Δέσποινα, ενώ στην παρέα τους προστέθηκε κάποια στιγμή και η ανερχόμενη αοιδός Φαίη Θεοχάρη.

Στο μεταξύ ένα άλλο ζευγάρι, ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, εθεάθη μέρα μεσημέρι σε εμπορικό κέντρο στα Σπάτα να κάνει τις αγορές του από διάφορα καταστήματα. Ο 57χρονος τραγουδοποιός ήταν φορτωμένος με τις τσάντες με τα ψώνια τους, ενώ η 24χρονη αθλήτρια και πρώην παίκτρια του «Survivor» κρατούσε μια πλαστική σακούλα και ένα κουτί με κάποιο γλυκό, το οποίο πρόσφερε στον σύντροφό της (μαζί με τα φιλιά της!) κατά τη διάρκεια της βόλτας τους. Κάπου εκεί το ζευγάρι είχε μια συνάντηση με την παρουσιάστρια του «TV Queen» Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία επέλεξε το ίδιο μέρος για να πάει περίπατο την κορούλα της με το καρότσι. Οι τρεις τους είχαν ένα σύντομο τετ α τετ, με τον Χρήστο και την Ασημίνα να καμαρώνουν το μωρό.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζώρτζια Σιακαβάρα, τέλος, απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Ο συνταξιούχος νομικός και η εκκεντρική ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν ντυμένοι κομψά και φαίνονταν ευδιάθετοι. Οταν μάλιστα διαπίστωσαν την παρουσία των φωτογράφων γέλασαν και συνέχισαν να περπατούν προς τον προορισμό τους.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This