«Θα κάνουμε παρανυφάκια τα παιδιά μας» λέει ο Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του με τον Νάσο

Κουμπάρα η Φουρέιρα

Must Read

Τι άλλο θα ζήσουμε με τον «Μωϋσή»…


Λεπτομέρειες για τον γάμο
του με τον επί 18 χρόνια σύντροφό του έδωσε ο Παντελής Τουτουντζής ο οποίος θα παντρευτεί μέσα στον Αύγουστο, στην Κρήτη.

Σε δηλώσεις του ο make up artist ανέφερε ότι ο γάμος με τον Νάσο θα είναι λιτός και παρανυφάκια θα γίνουν τα δύο παιδιά τους, η Αριάδνη και ο Αχιλλέας.

«Μόλις τελειώσουν τώρα όλες οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, φεύγω πρώτος να ετοιμάσω τα πράγματα. Θα είναι πολύ απλά πράγματα, πάνω σε μία παραλία, ξυπόλητοι. Αλλά θέλει κι αυτό τον συντονισμό του, για να περάσουν οι άνθρωποι καλά» είπε στο «Breakfast@Star» και πρόσθεσε: «Θα γίνει στην λατρεμένη μου νότια Κρήτη με πολύ καλούς φίλους. Τα παιδιά μας θα έχουν πολύ ενεργό ρόλο, θα είναι τα παρανυφάκια μας, ζω για αυτή τη στιγμή. Είμαι ένας ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος σύντροφος και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει τίποτα. Θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα κολυμπήσουμε. Bachelor θα κάνουμε μαζί, εύχομαι να βρούμε τον χρόνο να κάνουμε και ένα ταξιδάκι μετά οικογενειακά».




Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του ο make up artist είχε αποκαλύψει ότι η Ελένη Φουρέιρα θα γίνει κουμπάρα τους και ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε παραλία με το ζευγάρι να είναι ξυπόλητο.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι σε αυτό το μέρος είχε κάνει τις πρώτες διακοπές με τον σύντροφό του και εκεί έγινε η βάφτιση των παιδιών που απέκτησαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μιλάς από προσωπική εμπειρία. Στον έχουν κάνει τηγάνι οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Δεν θα πεθάνεις κιόλας επειδή γεννήθηκες πούστης.

  2. Αντε…… Καλέ………. Συ………..ου………ου………..!!!!! Τι άλλο έχουν να δουν τα ματάκια μας. Αυτά μας έχουν εισαγάγει οι ΑΓΚΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ!! ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΜΑΣ ΣΠΡΏΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΌΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

  3. Ο ίδιος ” δικαιωματιστής” σχολιάζει με διαφορετικά ψευδώνυμα!!
    Δεν παίζεστε ρε πούστηδες!!!🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅

  4. Εσείς που σχολιάζετε σίγουρα δεν θα κάνετε ποτέ παιδιά . Είναι κρίμα η Ελλάδα του ιερού λόχου του Μέγα Αλέξανδρου και τόσων άλλων να είναι σήμερα ομοφοβικη

  5. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανωμαλία . Η φύση φτιάχνει ομοφυλόφιλους. Από πάντα τους φτιάχνει . Η κοινωνία τους παρεξήγησε

  6. Κακώς το newsbreak βαζει τέτοια αισχρά εμετικά θέματα. Μπορείτε ναι ή όχι να κρατησετε επιτέλους ένα επίπεδο σοβαρότητας;
    Παρακαλούμε να εξαφανιστούν τέτοια θέματα από το σοβαρό και έγκυρο ειδησεογραφικό σάιτ σας.
    Αν θέλετε να γίνετε σκουπιδοπρωινάδικο πειτε το να αποφασισουμε κι εμεις οι τακτικοί αναγνώστες σας τι να κάνουμε…
    Τουλαχιστον σεβαστείτε τα άμοιρα παιδια που ειναι στα χέρια δύο ανωμαλων…
    Ελεος…

  7. Η κακία κι η ΖΗΛΙΑ εδώ μέσα περισσεύουν! Αντίθετα με πολλούς κομπλεξικούς κι ομοφοβικούς, χαίρομαι με την ευτυχία των (ΛΟΑΤΚΙ+) ανθρώπων και με τις εικόνες ΓΑΜΩΝ που βλέπω. Οι υπόλοιποι ξύδι!

  8. Αγαπητοι δεξιοι, σας λυπαμαι που το λατρεμενο κομμα σας, νομοθετησε οσα ακριβως τρεματε μηπως τα κανει το ΚΚΕ. Απο μεταναστευση κ υιοθεσια μεχρι Ενφια. Συνεχιζετε ομως να τους ψηφιζετε κ το πολυ να πατε σε αλλους κραχτες απατεωνες οπως ΒεκοπουλοΝατσιοΛατινοπουλοι η οπως παλιοτερα Χρυσαυγιτες. Ολοι αυτοι εντεταλμενοι των εφοπλιστων. Δεν σας λυπαται κανεις απο αυτους που θα στηριξουν το κεφαλαιο σε καθε περιπτωση.

  9. Αυτά διαβάζω και βλέπω και παρακαλώ νυχθημερόν την εισβολή και κατοχή της χώρας από τους γείτονες μογγόλους καθώς και την επιβολή του νόμου της Σαρίας….

  10. Κρίμα που δεν είναι ο Κούλης & η Ντόρα κουμπάροι των ανωμάλων στην Κρήτη, αφού δήλωσαν δημόσια ότι είναι υπερήφανοι για τα αίσχη που ψήφισαν. Θα ρίχναμε λίγο γέλιο μέσα στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για την σκληρή από τις αποφάσεις Μητσοτάκηδων επιβίωσή μας.

  11. Πλήρης διαστροφή της φύσης, της βιολογίας, της κοινής λογικής. Τα παιδιά έγιναν πειραματοζωα και θέλουν να μας πείσουν πως μεγαλώνουν φυσιολογικά χωρίς μαμά. Και αυτή που δέχτηκε να κυοφορησει έναντι αμοιβής και αυτά τα σκυβαλα που παριστάνουν τους γονείς θα έπρεπε να συλληφθούν. Που είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα και ιδίως των παιδιών; Είναι δικαίωμα των παιδιών αυτών να έχουν γίνει κατά παραγγελία, να στερούνται τη μητέρα και να αποτελούν το παιχνίδι δύο ανωμαλων;

  12. Πως επιτρέπει το Κράτος αγοραπωλησίες παιδιών; Ούτε στις πιο σκοτεινές ημέρες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίες δεν αγόραζαν και πουλούσαν παιδιά εν ψυχρώ. Η οποία αυτοκρατορία, εν μέσω οργίων και διαστροφών, κατέρρευσε….

  13. Οι φωτογραφίες είναι από το Μαρακές του Μαρόκου. Πήγαν να βρουν κάποιον γυμνασμένο Άραβα, να τους καρφώσει και τους δύο. Βρομιάρηδες, ειτζοφόροι. Σας πιάνουμε και στο στόμα μας και το λερώνουμε, παλιό πούστηδες. Σκουπίδια της Ελληνικής κοινωνίας.

  14. Πουσταράδες, έχετε καταστρέψει την Ελλάδα. Ανώμαλοι. Οι μόνοι που έχουν πολλές δουλειές με εσάς, είναι οι κωλομπαράδες και αλλοδαποί επιβήτορες σας. Για αυτό θέλετε τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Για φθηνό και γρήγορο πήδημα.

  15. Τα παιδάκια τι σας φταίνε και τους δηλητηριάζετε τη συνείδηση? Γιατί πρέπει ντε και καλά να μεγαλώσουν σε ένα αφύσικο περιβάλλον?

  16. Εντάξει αυτοί διάλεξαν τον δρόμο τους. Τα παιδάκια τι τα βασανίζουν. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Η τρελή θέλει και παρανυφακια

  17. Δε μας νοιαζει τι κανουν οι δυο εν λογω homo sapiens sapiens με ΧΥ χρωμοσωματα.
    Για τα ανηλικα τεκνα ανησυχουμε και για το νοσηρο περιβαλλον στο οποιο μεγαλωνουν. Αραγε τι εχουν να μας πουν οι παιδοψυχολογοι για αυτο;

    • Ως τελειόφοιτος Ψυχολογίας (ΕΚΠΑ) σας απαντώ: τα έχουν διαστρεβλώσει όλα ΚΑΙ μέσα στη Σχολή -η διαστροφή ξεκινάει από κει …

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This