Εδώ ο Παύλος, εκεί ο Παύλος, παντού ο Παύλος

Must Read

Αίσθηση έχει προκαλέσει με τις αντοχές του ο πρίγκιπας Παύλος, ο οποίος τρέχει παντού από το διαμέρισμα της Ηρώδου Αττικού ως τα εγκαίνια του «The Peninsula London», από το Σουφλί και τις Ιπποδρομίες του Ασκοτ και από τα σαλόνια της Αθηναϊκής Λέσχης ως το Πατριαρχείο.

Λίγες ημέρες πριν από τις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειάς του στην Ελλάδα, που θα «βομβαρδίσει» και πάλι τα social media με glam ενσταντανέ, αλλά και τον βασιλικό γάμο που ετοιμάζει η πριγκίπισσα Θεοδώρα στη Μητρόπολη Αθηνών, υπό την επίβλεψη, πάντα όσον αφορά το τελετουργικό μέρος, της τέως βασίλισσας Αννας Μαρίας και του ίδιου, ο πρίγκιπας Παύλος, ο οποίος είναι ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα, συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος έχοντας αναδείξει την προστασία του περιβάλλοντος ψηλά στην ατζέντα της Πατριαρχίας του κατέχει και τον τίτλο του «πράσινου Πατριάρχη».

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This