Με… γοργόνα σε παραλία της Χαλκιδικής ο Γιώργος Μαυρίδης

Must Read

Αραχτός σε παραλία της Χαλκιδικής με αιθέρια συντροφιά εθεάθη ο Γιώργος Μαυρίδης. Μπορεί ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής και tattoo artist να προετοιμάζεται αυτή την περίοδο για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή του «World Party», όπου θα συναντηθεί ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη για να ταξιδέψουν παρέα σε μακρινούς προορισμούς μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, ωστόσο προκλήθηκε ξαφνικά ένα «σούσουρο» γύρω από την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο φακός της ιστοσελίδας togegonos.gr τον απαθανάτισε να απολαμβάνει τη συνομιλία του με μια όμορφη επιχειρηματία, με την οποία ήταν ξαπλωμένοι σε διπλανές ξαπλώστρες σε παραλία της Χαλκιδικής. Οι κινήσεις τους βέβαια δεν «πρόδωσαν» αν τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία. Πάντως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έμειναν με την απορία, με αποτέλεσμα το κουτσομπολιό να… ανάψει για τα καλά στα social media και κάποια τηλεοπτικά πάνελ Οπως έγινε γνωστό, η γυναίκα που πήγε για μπάνιο με τον Γιώργο Μαυρίδη λέγεται Χρυσάνθη Παπαδοπούλου και είναι ιδιοκτήτρια γνωστής εταιρίας ρούχων με online κατάστημα.

Στο παρελθόν μάλιστα η εν λόγω κυρία είχε ποζάρει με την πρώην σύζυγο του παρουσιαστή Κρίστη Καθαργιά και η φωτογραφία είχε αναρτηθεί στο Instagram. Σήμερα όμως μόνο η Χρυσάνθη ακολουθεί την Κρίστη στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όχι η Κρίστη τη Χρυσάνθη, δίχως φυσικά αυτό να αποδεικνύει κάτι. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Μαυρίδης έχει καταστήσει σαφές με πρόσφατες δηλώσεις του ότι οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του είναι μια χαρά. «Με την Κρίστη έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είναι ανθρώπινες οι σχέσεις μας και μακάρι να είναι έτσι όλοι οι άνθρωποι» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This