Η Πάρις Χίλτον μιλάει στο Κογκρέσο για την σεξουαλική κακοποίησή της στο σχολείο

Υπογράμμισε ότι οι γονείς της Rick και Kathy Hilton δεν γνώριζαν τίποτα για αυτά τα βασανιστήρια

Must Read

Θύμα ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης έπεσε η Πάρις Χίλτον όταν φοιτούσε εσώκλειστη σε ένα από τα ακριβότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Σε ομιλία της στην επιτροπή του Κογκρέσου «House Ways and Means» η οποία εξετάζει την ενίσχυση της προστασίας της παιδικής πρόνοιας ότι κακοποιήθηκε ως έφηβη στα οικοτροφεία που την έστελναν οι γονείς της, εξαιτίας της προβληματικής συμπεριφοράς που είχε.

 

«Όταν ήμουν 16 χρονών με άρπαξαν από το κρεβάτι μου στη μέση της νύχτας και με μετέφεραν σε μία από τις τέσσερις δομές που θα έμενα. Τα προγράμματα αυτά υπόσχονταν θεραπεία, ανάπτυξη και υποστήριξη αλλά αντίθετα, δεν μου επέτρεψαν να μιλήσω, να κινηθώ ελεύθερα ή ακόμη και να κοιτάξω έξω από ένα παράθυρο για δύο χρόνια. Το προσωπικό με εξευτέλιζε, μου έδιναν με το ζόρι φάρμακα, με κακοποιούσαν σεξουαλικά, με έγδυναν και με έσερναν στους διαδρόμους, ρίχνοντας με τελικά στην απομόνωση», δήλωσε η διάσημη κληρονόμος στην επιτροπή του Κογκρέσου.

«Τι είναι πιο σημαντικό; Η προστασία του κέρδους ή οι ζωές αυτών των νέων; Ως μητέρα, αυτές οι ιστορίες μου ραγίζουν την καρδιά», είπε στα μέλη της επιτροπής και κατέληξε: «Αν είστε παιδί σε ίδρυμα της πρόνοιας να ξέρετε αυτό: Σας βλέπω, σας νιώθω και είμαι εδώ για εσάς», είπε στο τέλος της ομιλίας της η Πάρις Χίλτον δηλώνοντας έτσι την υποστήριξη και την αλλυλεγγύη της απέναντι σε παιδιά που δέχονται κακοποίηση στα κέντρα αυτά.

Υπογράμμισε ότι οι γονείς της Rick και Kathy Hilton δεν γνώριζαν τίποτα για αυτά τα βασανιστήρια. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το οικοτροφείο στο οποίο πέρασε 11 μήνες, λειτουργούσε περισσότερο ως βιομηχανία που αποσκοπούσε στο κέρδος, παρά ως κέντρο παροχής βοήθειας σε νέα παιδιά που έπασχαν από κάποια ψυχική ασθένεια.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This