Άγρια επίθεση στη Χριστίνα Παππά για μια θέση πάρκινγκ: «Με χτύπησε και με πάτησε με το αυτοκίνητό του»

Της επιτέθηκαν στη Γλυφάδα για μια θέση πάρκινγκ

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Χριστίνα Παππά η οποία όπως καταγγέλλει δέχτηκε άγρια επίθεση για μια θέση πάρκινγκ έξω φαρμακείο στη Γλυφάδα.

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ο δράστης ότι μόνο την έβρισε αλλά έφτασε στο σημείο να την χτυπήσει και να την πατήσει με το όχημά του. Έδειξε μάλιστα και τα τραύματά της από την επίθεση.

Βρισκόμενη έξω από αστυνομικό τμήμα, η Χριστίνα Παππά ανέφερε: «Θέλω να σας πω για ένα βίαιο περιστατικό στη Γλυφάδα σήμερα. Έχει και συνέχεια, είμαι εδώ για να κάνω μήνυση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί» είπε και πρόσθεσε:

 

«Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα -που είναι και αρκετά μεγάλο φαρμακείο στη Γλυφάδα, με πολύ μεγάλο χώρο parking- και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο. Λέω συγγνώμη κύριε, δικό μου είναι το αυτοκίνητο, αλλά έχει άπειρο χώρο εκεί γιατί είναι τεράστιο το πάρκινγκ. Άρχισε έβριζε προσβλητικά, δεν φαντάζεστε πόσο! Κάποια στιγμή τρελάθηκα, του λέω “ρε παλιοαλήτη” θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο. Βγαίνω έξω και με είχε κλείσει στην πόρτα του αυτοκινήτου με το αυτοκίνητό του. Μπαίνω από τη θέση του συνοδηγού. Του κλείνω με όπισθεν την είσοδο γιατί ήθελα να περιμένω την αστυνομία. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως και ευγενικά. Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη για να φύγει, αλλά προτίμησε να με πατήσει και να βγει από το αυτοκίνητο να με χτυπήσει».

Και πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός: «Απλά κάθομαι και σκέφτομαι τώρα που ηρεμώ μετά το μπάνιο που έκανα ότι το να σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου και να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός και με τα λόγια, εριστικός, κακός, να μιλάς τόσο άσχημα σε μια γυναίκα μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι πατέρας και έχει ένα παιδί με κάποια προβλήματα όπως μας είπε στο αστυνομικό τμήμα για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Ωστόσο, ξαναλέω ότι όσοι έχετε προβλήματα αυτά τα γεγονότα πρέπει να μας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This