Η στιγμή που η Χριστίνα Παππά δέχεται επίθεση στη Γλυφάδα: Την έπιασε από τον λαιμό!

Αδιανόητες σκηνές έξω από φαρμακείο για μια θέση πάρκινγκ

Must Read

Σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση που δέχτηκε η Χριστίνα Παππά έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα, με την ίδια και τον δράστη να καταλήγουν στο ΑΤ της περιοχής.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η ηθοποιός που έχει καλέσει την αστυνομία προσπαθεί να εμποδίσει τον οδηγό να απομακρυνθεί και τότε εκείνος βγήκε από το όχημα και της επιτέθηκε. Φαίνεται να την σπρώχνει αλλά και να την πιάνει από τον λαιμό.

Όπως κατήγγειλε η ηθοποιός ο άνδρας την έβρισε χυδαία και της επιτέθηκε για μια θέση πάρκινγκ έξω από το φαρμακείο, όπου είχε πάει μαζί με τη νύφη της και το εγγονάκι της.




Σε δηλώσεις της η ηθοποιός ανέφερε «Η φασαρία ξεκίνησε μέσα από το φαρμακείο. Μπήκε μέσα ένας κύριος έξαλλος. Είχε άπλετο χώρο για πάρκινγκ, έβριζε χυδαία. Όσο πιο πολύ συγγνώμη ζητούσα, τόσο πιο χυδαία έβριζε. Βγήκα έξω να πάρω την αστυνομία και να πω στη νύφη μου που περίμενε με το μωρό στον ήλιο να πάρει ένα ταξί να φύγει για να μη βλέπει το παιδί τέτοια πράγματα» είπε στο Tlive ενώ μοιράστηκε και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου εξιστορεί αναστατωμένη όσα της συνέβησαν.







Δείτε επίσης:

Άγρια επίθεση στη Χριστίνα Παππά για μια θέση πάρκινγκ: «Με χτύπησε και με πάτησε με το αυτοκίνητό του»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ρε παιδια αυτο το βλαμμενο ο Εισαγγελατος πως καταφερνει να λέει τετοιες μάπες…
    Τρομερο ντοκουμεντο…
    Την πυροβολησε κιολας…εγω βλεπω και πιστολι!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This