Λαμπερές παρουσίες και εντυπωσιακά χτενίσματα στα Hair Awards 2024 by Estetica Hellas

Must Read

Πλήθος λαμπερών καλεσμένων έδωσε το παρών στα Hair Awards 2024 by Estetica Hellas, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου βραβεύτηκαν οι καλύτεροι κομμωτές της χρονιάς.

Την φαντασμαγορική εκδήλωση παρουσίασαν, η διευθύντρια Έκδοσης του «Estetica Hellas» Φρύνη Λάτου μαζί με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Οι δυο τους τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων φορώντας λαμπερές δημιουργίες «Celebrity Skin» του Δημήτρη Στρέπκου, ο οποίος επιμελήθηκε την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης.

Με εντυπωσιακό λαχανί φόρεμα εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη, ενώ η Βάσω Κολλιδά επέλεξε ένα πιο boho look. Μαζί τους και η Κάτια Ταραμπάνκο με σικ outfit.

Νικητές αναδείχθηκαν κορυφαία ονόματα της κομμωτικής τέχνης, όπως οι James Earnshaw, Dimitri Vinokurov, Angelo Seminara , Christophe Gaillet , Danilo Bozic, Candice McKay, ενώ απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε πρόσωπα και φορείς που έχουν συνεισφέρει στο κομμωτικό γίγνεσθαι.

Το τιμητικό Βραβείο «Hall of Fame» απονεμήθηκε στον Μάρκο Ευθυμίου και στη σχολή «Prestige Telis Kikeris», ενώ ο  Ιωάννης Αγγελόπουλος παρέλαβε το βραβείο «Best Hair Influencer» καθώς και την τιμητική διάκριση «Keratin Hair Expert». Μεγάλος νικητής της βραδιάς που τιμήθηκε με το βραβείο «Hairdresser Of the Year» ήταν ο φημισμένος hairstylist και βασιλιάς του balayage Garos Sekertzis!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This