Σάλος με τις δηλώσεις παίκτη του Power of Love: «Η θέση της γυναίκας είναι μια – Ο άντρας θα αποφασίζει τι θα τρώει»

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει οι απόψεις παίκτη του ριάλιτι Power of Love, το οποίο επέστρεψε στον Σκάι γιατί δεν μας έφτανε το trash περιεχόμενο της ελληνικής TV.

Στο εισαγωγικό του βίντεο ο Νίκος Πελετιέ με καταγωγή από την Κύπρο δηλώνει ότι είναι ο καλύτερος… «προπονητής σχέσεων» ξεδιπλώνοντας τις απαράδεκτες απόψεις του για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία.

Ο ίδιος υποστηρίζει χαρακτηριστικά: «Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της».




Παράλληλα, σε βίντεό του στο Tik Tok, ο ίδιος υποστηρίζει ότι η γυναίκα δεν πρέπει να έχει ούτε μια τρίχα από το αυτί και κάτω, ενώ δεν πρέπει να διαβάζει ούτε τα μενού στα εστιατόρια, καθώς ο άντρας θα αποφασίζει για εκείνη τις καλύτερες επιλογές…

@nikospeletie007 #nikospeletie ♬ Experience (Piano e Violin) – Pietro Scichilone

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην πλατφόρμα του Twitter (Χ) χρήστες καταδικάζουν όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την παραγωγή του σταθμού του Φαλήρου που τον έβαλε στο παιχνίδι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This