Γλέντι για δύο πρώην σε στέκι της παραλιακής

Must Read

Δύο πρώην γλέντησαν αγκαλιά σε γνωστό στέκι της παραλιακής.

Ο λόγος για τον Βαλάντη και την Ελενα Γκρέκου, οι οποίοι υπήρξαν ζευγάρι στο (πολύ) μακρινό παρελθόν κι έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 20χρονο σήμερα Χάρη Αυγενικό, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως πιλότος. Βαλάντης και Ελενα εμφανίστηκαν μαζί στο Vog Club (πρώην Frangelico), στον Αλιμο, όπου τραγουδούν ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ρία Ελληνίδου.

Εκεί, ο πρωταγωνιστής του σχήματος έδωσε -όπως συνηθίζεται- το μικρόφωνο στους δύο συναδέλφους τους, οι οποίοι τραγούδησαν επιτυχίες τους και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους. Η σχέση των δύο καλλιτεχνών πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα μετά τον χωρισμό τους.

Για κάποιες περιόδους δεν ήταν καθόλου καλή, αλλά με το πέρασμα των χρόνων, και καθώς μεγάλωνε ο γιος τους, ήρθαν και πάλι κοντά και πλέον δηλώνουν φίλοι. Μάλιστα, η Ελενα είχε στηρίξει δημόσια τον Βαλάντη όταν είχε πάει στο «Survivor».

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This