Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι μια κατάσταση αρκετά δύσκολη με τις επιπλοκές»

Η ίδια εκτίμησε πως τέτοιου είδους περιστατικά χρειάζονται περίπου ένα εξάμηνο

Must Read

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται, μετά το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου κατά τη διάρκεια πρόβας, για το σόου στο οποίο συμμετείχε.

Όπως ξεκαθάρισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα χρειαστεί να παραμείνει αρκετό καιρό ακόμη στο νοσοκομείο. «Είναι μια κατάσταση αρκετά δύσκολη από την αρχή με τις επιπλοκές, που η ομάδα των γιατρών προσπάθησε και προσπαθούν να αποκαταστήσουν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Χρειάζεται χρόνο ακόμα, για αυτό και όταν ρωτηθήκαμε αν θα πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης είπαμε ότι δε θα πάει προς το παρόν, θα παραμείνει στο νοσοκομείο, θα κάνει τον απεικονιστικό του έλεγχο για να τον παρακολουθεί η ιατρική ομάδα και να μπορέσει σιγά σιγά να πάει στο σπίτι του όταν θα είναι καλά. Τα περιστατικά από τη μονάδα εντατικής θεραπείας πάνε μετά στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, παραμένουν και εκεί αρκετό διάστημα, παρακολουθούνται και μετά πάνε σπίτι τους».

Η ίδια εκτίμησε πως τέτοιου είδους περιστατικά χρειάζονται περίπου ένα εξάμηνο. «Τώρα, είναι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, εκεί μπορούν να πηγαίνουν οι συγγενείς του περισσότερες ώρες. Είναι περισσότερο κοντά του. Έχει δική του αναπνοή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά και καθημερινά γίνεται ο έλεγχος που πρέπει να γίνει για να αξιολογείται και η πορεία της κατάστασης», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This