Αντιδράσεις για το βίντεο του Καρβέλα κατά της εκκλησίας και της Ορθοδοξίας: «Δώσε εσύ τα χρήματά σου στον λαό»

Must Read

Αποδοκιμαστικά σχόλια έχουν κάνει χρήστες του Youtube στο βίντεο του Νίκο Καρβέλα όπου ο γνωστός συνθέτης αναφέρεται στο ζήτημα της φτώχειας και στρέφεται κατά της Ορθόδοξης πίστης, ζητώντας μάλιστα να γκρεμιστούν οι εκκλησίες.

Μάλιστα ο ίδιος μίλησε και για τη δημιουργία κόμματος, με ορισμένους να τον υποστηρίζουν και άλλους να τον κατακεραυνώνουν για την επίθεση που εξαπέλυσε στη θρησκεία, κατηγορώντας την πίστη για το πρόβλημα της φτώχειας στη χώρα.

Μεταξύ άλλων ο συνθέτης δήλωσε στο βίντεό του προκαλώντας την οργή των πιστών: «Το πρόβλημα είναι η Εκκλησία. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Η Εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο και πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν όλα τα άλλα πρόβατα… Και να με ρωτάς εμένα: “Οκ, Καρβέλα, όλοι λες ότι είμαστε ένας λόχος, ο οποίος χεζ** σε ένα μέρος και εμείς τα τρώμε στο κεφάλι. Και; Σου λέω: “Είσαι διατεθειμένος να το λύσεις αυτό το πρόβλημα;”. Είμαι διατεθειμένος να μπω μπροστά, είμαι διατεθειμένος να κάνω ένα κόμμα, ψήφισέ με για να σε βοηθήσω να απαλλαγείς από το πρόβλημα. Πόσοι είναι εκείνοι που θα δεχτούν να ψηφίσουν έναν άνθρωπο, ο οποίος τους λέει: “Θα σας απαλλάξω από τη γάγγραινα, από τον καρκίνο που λέγεται “Εκκλησία”. Πόσοι είναι εκείνοι που θα πουν: “Ναι, αυτό θέλουμε, αυτόν περιμέναμε, αυτός είναι ο Μεσσίας μας που θα μας οδηγήσει στη λύση της φτώχειας;”». 

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Δείτε επίσης:

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Νίκος Καρβέλας: «Γάγγραινα οι εκκλησίες – Να καταργηθεί η πίστη στον Θεό!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This