Τίτλοι τέλους στον μεγάλο έρωτα του «Fame story»

Must Read

Reality έρωτας ήταν και… πάει. Επεσαν οι τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο του Τίτου Λαχανά και της Αριστέας Αλεξανδράκη. Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες, οι οποίοι γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο «Fame story», ήρθαν πολύ κοντά εντός της τηλεοπτικής μουσικής ακαδημίας.

Παρ’ όλα αυτά, ο έρωτάς τους «φούντωσε» λίγο μετά το τέλος του reality, σε μια βραδιά που πέρασαν οι συμμετέχοντες στο κέντρο Nox, διασκεδάζοντας με το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, οι οποίοι ήταν κριτές τους στο show. Μάλιστα, όπως είχε μαρτυρήσει αργότερα ο Τίτος, την πρώτη κίνησε είχε κάνει το εν λόγω βράδυ η Αριστέα. Εκτοτε οι δύο καλλιτέχνες άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί κανονικά, δίχως να κρύβονται, με τον φωτογραφικό φακό να τους εντοπίζει σε διάφορα μέρη.

Κανείς δεν περίμενε ότι αυτός ο έρωτας θα τελείωνε τόσο νωρίς. Κι όμως, ο Τίτος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «Breakfast@Star» ότι έχουν χωρίσει. «Είμαι ελεύθερος, έχω χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν είμαστε πλέον μαζί με την Αριστέα, της εύχομαι όμως τα καλύτερα, όλα καλά. Τώρα θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου» αρκέστηκε να σχολιάσει ο ανερχόμενος τραγουδιστής, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη μεταξύ τους και οδηγήθηκαν στον χωρισμό.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This