Το είδαμε και αυτό: Σάττι και Θώδη μαζί στη σκηνή μετά το «γατοξέρασμα»

Must Read

Τέλος στην κόντρα τους έδωσαν η Μαρίνα Σάττι με την Έφη Θώδη και μάλιστα τραγούδησαν μαζί στη σκηνή.

Μετά από τις αιχμές που αντάλλαξαν με αφορμή τα τραγούδια τους, η Μαρίνα Σάττι κάλεσε στην σκηνή της Τεχνόπολης την Έφη Θώδη, αγκαλιάστηκαν και συμφιλιώθηκαν.

@minosemi_official @SATTI & #EfiThodi 🍬🍭 #marinasatti #εφηθωδη #live #greektiktok #satti #xybca #tiktokgreece #mpesfy #xybca #MinosEMI ♬ πρωτότυπος ήχος – minosemi_official

«Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο» δήλωσε η Μαρίνα Σάττι με την Έφη Θώδη να της απαντάει: «Μαρίνα Σάττι σ’ αγαπώ».

 

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα μεταξύ τους ξεκίνησε όταν η Σάττι έκανε σχόλιο για το τραγούδι «Γλύκα – Γλύκα» με την Θώδη να ξεσπαθώνει κατά του «Ζαριού» λίγο πριν τον διαγωνισμό της Eurovision χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ως… «γατοξέρασμα», μια δήλωση που έγινε viral στο TikTok!

@j.syiu 2 queens mazi #marinasatti #efithodi #mixtape ♬ original sound – j.syiu

«Θα το ήθελε πολύ να είναι σαν το Γλύκα – Γλύκα. Ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιανού είναι το τραγούδι. Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια σε αυτό τον χώρο. Να το πάρουν χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν χάρη σε εμένα. Δεν την ξέρει και κανένας, ούτε η μάνα της δεν την ξέρει… Πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα, καθόλου δεν μου άρεσε» είχε δηλώσει τότε η δημοτική τραγουδίστρια.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This