Ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου! – Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Must Read

Νέο κεφάλαιο στη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου! Η γνωστή παρουσιάστρια που εδώ και καιρό ήταν μόνη στην προσωπική της ζωή, φαίνεται ότι έχει γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου από το φιλικό της περιβάλλον.

Πληροφορίες του Τlife αναφέρουν ότι εντυπωσιακή παρουσιάστρια του Alpha είναι ζευγάρι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης σε καταστήματα εστίασης στο Κολωνάκι. Κάποια από αυτά τα μαγαζιά είναι στέκια της παρουσιάστριας και όπως φαίνεται οι δυο τους, οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν φίλοι, έχουν έρθει πιο κοντά.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας που αγαπάει τη μουσική και τη διασκέδαση είναι 35 ετών και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της εστίασης.

Μάλιστα, το μέσο δημοσιεύει και μια κοινή τους φωτογραφία την οποία είχε μοιραστεί στο προσωπικό της προφίλ η Κατερίνα Καινούργιου με ευχές για τα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια πάντως έχει εκφράσει πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της την επιθυμία της για συντροφικότητα αλλά και δημιουργία οικογένειας.

Σημειώνεται ότι μετά από τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η ίδια παρέμεινε μόνη της για αρκετό διάστημα, εστιάζοντας σε όμορφες στιγμές με τους φίλους της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μεγάλη αξία νομίζω ότι δινεται στη Καινούργιου ,τη Μενεγάκη ,τη Σκορδά ,τη Τσιμτσιλη κ.α Έλεος βρε παιδιά πρωτυπα άτομα κάτω του μετρίου από εξυπνάδα θα πω μόνο .Τα ποσοστά στο πάτο και διαπραγματεύσεις για συμβόλαια.Ο Μαρινάκης τελικά έξυπνος επιχειρηματίας .

  2. Η συγκεκριμένη πάντως είναι μεγάλη τσούλα. Το έχει κάνει με την μισή Αθήνα μέχρι σήμερα. Έχει καβαλήσει το καλάμι, είναι ωραιοπαθής και είναι δήθεν. Χεστήκαμε με ποιον πηδιέσαι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This