Η Εβίτα Χουντάλα φόρεσε τα «καυτά» μπικίνι της και μοίρασε… πόνο

Must Read

«Η φύση άρτια έπλασε» την Εβίτα Χουντάλα. Το παραπάνω είναι μόνο ένα από τα (πολλά!) κολακευτικά αλλά και «πικάντικα» σχόλια που συγκεντρώνει σε καθημερινή βάση δίπλα στις αναρτήσεις της στα social media η ξανθιά καλλονή με τις «θανατηφόρες» αναλογίες.

Και μιλάμε για αναρτήσεις… extra hot που «τσουρουφλίζουν» τους χιλιάδες followers της, καθώς περιλαμβάνουν αποκαλυπτικές πόζες της εντυπωσιακής celebrity με μαγιό. Αλλωστε η Εβίτα είναι λάτρις του καλοκαιριού και με το που σφίγγουν οι ζέστες σπεύδει να αναζητήσει τη δροσιά κάπου κοντά στη θάλασσα ή δίπλα σε κάποια πισίνα.

Αυτή την τακτική ακολούθησε και τούτη τη φορά, επιλέγοντας να απολαύσει το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία της σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα κυκλαδίτικου προορισμού, όπου βρέθηκε για διακοπές, δίχως όμως να τον γνωστοποιήσει. Εχοντας μαζί της τη μεγάλη συλλογή της από sexy μπικίνι έκανε και φωτογράφιση, «βομβαρδίζοντας» στη συνέχεια τους διαδικτυακούς της φίλους με «hot» backstage στιγμιότυπα. Κάπως έτσι άρχισαν και πάλι να πέφτουν βροχή τα σχόλια των θερμόαιμων θαυμαστών της.

«Γυναικάρα», «Κουκλάρα», «Κορμάρα» είναι ορισμένα (από τα πιο ευγενικά!) που διαβάσαμε κάτω από τα ποστ της εντυπωσιακής γυναίκας στο Instagram. Τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε, γιατί είναι… hard core και θα τα κόψει η λογοκρισία. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ένα «καυτό» θηλυκό με μπόλικους θαυμαστές, οι οποίοι δεν διστάζουν να εκφραστούν ελεύθερα στα social media.

Η Εβίτα Χουντάλα έχει ασχοληθεί με πολλά πράγματα, καταγράφοντας επιτυχίες σε αρκετούς τομείς. Εκτός του ότι είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού επί επτά χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο, έχει υπογράψει στο παρελθόν δικές της συλλογές με ρούχα και εσώρουχα, ασχολείται ενεργά με το personal training, ενώ πέφτουν βροχή και οι προτάσεις για μόντελινγκ, όπως πρόσφατα που πήρε μέρος ως guest star σε βιντεοκλίπ γνωστού καλλιτέχνη.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This