Ερωτευμένος με μοντέλο που έχει σχεδόν τα μισά του χρόνια ο Τζέραρντ Μπάτλερ

Must Read

Ερωτευμένος παράφορα με νεαρό μοντέλο που έχει σχεδόν τα μισά του χρόνια είναι ο «Λεωνίδας» της ταινίας «300» Τζέραρντ Μπάτλερ και μάλιστα η σχέση τους πάει τόσο καλά, που αποφάσισαν να κάνουν κοινή έξοδο στο κέντρο του Λονδίνου, όπου φυσικά δεν έλειπαν οι φωτογραφικές μηχανές των παπαράτσι.

 

Ο 54χρονος Μπάτλερ ήταν όλο χαμόγελα ενώ περπατούσε δίπλα στην Πένι Λέιν στη χλιδάτη γειτονιά κοντά στο λονδρέζικο πάρκο Πρίμροουζ Χιλ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Sun».

Η 29χρονη με τις «φονικές καμπύλες» ανταπέδιδε τα χαμόγελα με γενναιοδωρία και ήταν διαχυτική μαζί του, προσφέροντάς του πολλές στιγμές τρυφερότητας.

Το ζευγάρι σταμάτησε σε ένα μπαρ για να πιει κάτι δροσιστικό και κάθισε σε εξωτερικό τραπέζι, όπου προφανώς ήταν εύκολος στόχος για τους παπαράτσι, σαν ο σταρ του Χόλιγουντ να ήθελε να μάθει όλος ο κόσμος ποιος είναι ο νέος έρωτάς του.

Η Λέιν, που διαπρέπει ως μοντέλο, ψηφίστηκε ως η καλύτερη νεοεμφανιζόμενη στο περιοδικό «Sports Illustrated» για φέτος, κερδίζοντας τον τίτλο «Sports Illustrated Rookie of 2024». Η «Daily Mail» αποκαλύπτει ότι άρχισε την καριέρα της στον χώρο της μόδας σε ηλικία 16 ετών. Αντέδρασε αποφασιστικά όταν της επέβαλαν δίαιτες πείνας για να αποκτήσει σχεδόν σκελετωμένο σώμα. Αποφάσισε να επιλέγει ποιες δουλειές θα κάνει, παρόλο που θα δούλευε λιγότερο ως μοντέλο, ενώ παράλληλα έδωσε προτεραιότητα στην καριέρα της ως συμβούλος ολιστικής υγείας.

Το love story του με τη δική μας Χαρμαντά

Στη Σοφία Χαρμαντά ανήκε η καρδιά του Τζέραρντ Μπάτλερ από τη στιγμή που τη γνώρισε, το 2019, σε πάρτι μετά τα Οσκαρ στο Λος Αντζελες. «Υπήρχε μια έλξη, αυτό το… κάτι. Είχαμε κοινούς φίλους και έτσι γνωριστήκαμε» είχε αποκαλύψει η Ελληνίδα μοντέλο με τη διεθνή καριέρα μιλώντας για τη σχέση τους στο «OK!».

Η Χαρμαντά και ο Μπάτλερ ήταν ζευγάρι για περίπου ενάμιση χρόνο και κατά καιρούς έμεναν και μαζί. Είχαν κάνει διακοπές στη Νίκαια και στο Μόντε Κάρλο, ενώ ήρθαν και στην Ελλάδα, όταν το 2020 ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν προσκεκλημένος για την αφή της ολυμπιακής φλόγας στη Σπάρτη, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οπως αποκάλυψε το 2021 η Χαρμαντά, χώρισαν κυρίως λόγω της απόστασης, καθώς η Ελληνίδα έμενε κυρίως στο Λος Αντζελες, ενώ ο Σκοτσέζος κυρίως στη Βρετανία.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This