Business για τον El Chiaty και την καλλονή σύζυγό του Ana Beatriz στο νησί των ανέμων

Billionaires & άγγελοι στη Μύκονο!

Must Read

Λάτρεις του νησιού των ανέμων και οκτώ χρόνια μετά τον υπερπαραγωγή γάμο τους που άφησε εποχή στη Μύκονο, ο γοητευτικός δισεκατομμυριούχος Καρίμ Ελ Σιάτι με αιγυπτιακή και ελληνική καταγωγή και το πρώην σούπερ μόντελ της Victoria’s Secret, νυν σύζυγός του και πολύ καλή μητέρα Ανα Μπεατρίς Μπάρος -έστω και σε κλειστό κύκλο- και χωρίς παπαράτσι, συγκέντρωσαν στη Μύκονο τοπ ονόματα του jet-set, αλλά κυρίως καλούς τους φίλους.

Το ζευγάρι με τους Κέβιν Τραπ και Ιζαμπέλ Γκουλάρ

Ο λόγος που αυτό το καλοκαίρι αποβιβάστηκαν στη Μύκονο δεν είναι μόνο βουτιές και διακοπές, αλλά και οι business -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Εspresso»-, καθώς, όπως φημολογείται, κρύβονται πίσω από μια μεγάλη επένδυση, αφού διαθέτουν μετοχές στο νέο πολυτελέστατο πεντάστερο ξενοδοχείο «Anandes Hotel Mykonos», αλλά και στο διεθνώς αναγνωρισμένο εστιατόριο La Petite Maison (LPM) Mykonos, που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο. Μετά τις Κάννες, το Λονδίνο, την Ντόχα, το Μαϊάμι, το Ριάντ, το Λας Βέγκας και το Χονγκ Κονγκ, το γαλλικού τύπου διάσημο εστιατόριο προσγειώθηκε στη Μύκονο και έκανε πριβέ opening πάρτι στην καρδιά της Χώρας, όπου φιγουράρει το «Anandes Hotel».

Αποψη του νέου ξενοδοχείου

Το ωραίο και ευτυχισμένο ζευγάρι, που στις 7 Ιουλίου ετοιμάζεται να γιορτάσει την 8η επέτειο του γάμου του, υποδέχτηκε σε ένα μοναδικό δείπνο φίλους όπως τους Izabel Goulart, Kevin Trapp, Isabeli Fontana, Fernanda Motta, Ana Khouri, Sammy Sass, Yoav Harlap, Μαριάννα Λάτση, Σοφία Καραγεώργη, Κώστα και Χριστιάννα Καίσαρη, Γιάννη Στασινόπουλο, Jeisa Chiminazzo, David Freche, Nisrine & Karim Karagulla, Lise Grendene.

Η Μπάρος με τις φίλες της

Καθώς ο ήλιος έδυε πάνω από τη Μύκονο, οι καλεσμένοι παρακολούθησαν ζωντανές παραστάσεις του Golden με φόντο το εκπληκτικό περιβάλλον του εστιατορίου, με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, και απόλαυσαν τα πιο αγαπημένα πιάτα της LPM, όπως burrata tartine, tartate τόνου με χαβιάρι oscietra, σπιτικά νιόκι με ντοματίνια και cheesecake βανίλιας με κομπόστα μούρων για επιδόρπιο, και πίνοντας με την υπογραφή του LPM Tomatini και Bergamont Margarita. Εκεί, φυσικά, ήταν σύσσωμη η οικογένεια El Chiaty.

Ο μεγιστάνας πατέρας του Καρίμ, Χαμίντ Ελ Σιάτι, είναι ο ιδιοκτήτης του Travco Group, ενός ταξιδιωτικού κολοσσού με έδρα την Αίγυπτο. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές και τουριστικές εταιρίες της Μέσης Ανατολής, η οποία εξυπηρετεί 1,5 εκατ τουρίστες σε ετήσια βάση, ενώ η μητέρα του είναι η Ντόρα Θεοδώρου, με καταγωγή από την ελληνική παροικία της Αιγύπτου. Εκεί ήταν και η Τάνια Ελ Σιάτι.

Πατέρας και γιος Ελ Σιατι

Ο γάμος- υπερπαραγωγή στη Λια

Ηταν αναμφίβολα ο πιο συζητημένος γάμος στη Μύκονο τα τελευταία χρόνια, καθώς προσέλκυσε ορδές διάσημων μοντέλων και ισχυρών του διεθνούς jet-set και παράλληλα συζητήθηκε για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν προκειμένου να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα του πάρτι στην παραλία Λια. Ο γάμος και το νησί των ανέμων φαίνεται ότι έφεραν τύχη στο ευτυχισμένο και ταιριαστό ζευγάρι, που δημιούργησε μία όμορφη οικογένεια.

Ο δισεκατομμυριούχος Καρίμ Ελ Σιάτι, με αιγυπτιακή και ελληνική καταγωγή, παντρεύτηκε το σούπερ μόντελ της Victoria’s Secret Ανα Μπεατρίς Μπάρος στο δημαρχείο του νησιού και την επόμενη μέρα υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο σκηνικό που στήθηκε πάνω στην παραλία Λια της Μυκόνου. Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Isabelli Fontana και Fernanda Motta ήταν μεταξύ των 500 εκλεκτών καλεσμένων που διασκέδασαν μέχρι το πρωί στη Λια και μοιράστηκαν μερικά στιγμιότυπα από όλα όσα συνέβαιναν στις τεράστιες, στολισμένες με λουλούδια εξέδρες, που είχαν στηθεί για να στεγάσουν τη δεξίωση. Το κόστος του γάμου με τα πυροτεχνήματα, τους εκατοντάδες σωματοφύλακες, τις σαμπάνιες και τους τόνους χαβιάρι, σύμφωνα με τις φήμες της εποχής, άγγιξε τα 5 εκατ. ευρώ!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This