Μύκονος: Ο «Καπετάν Ηλίας» και οι πριγκιπικές αποβάσεις

New entries στη Μύκονο οι Σαλάχ (της Λίβερπουλ), Ψινάκης, Παπαδοπούλου (σόλο) και Λιόλιου (με το αμόρε)

Must Read

Μπορεί η φετινή κίνηση στη Μύκονο να μην είναι μέχρι στιγμής η αναμενόμενη (γιατί ένας Μπέζος δεν φέρνει την άνοιξη), αλλά οι άνθρωποι του νησιού ελπίζουν σε καλύτερες επιχειρηματικά ημέρες, πιστεύοντας ότι από τώρα θα αρχίσει να κινείται κάτι στο νησί!

Παρά την γκρίνια αρκετών επιχειρηματιών, οι αφίξεις των VIP συνεχίζονται, με την προσγείωση της πριγκίπισσας του Μαρόκου Lalla Salma, μαζί με τον γιο της, διάδοχο του θρόνου, Moulay Hassan, στο νησί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον!

Δίχως σνομπισμό

Η πριγκίπισσα, που λατρεύει την Ελλάδα, αυτή τη φορά δεν προτίμησε την Κυλλήνη για τις διακοπές της, όπως έκανε τα προηγούμενα καλοκαίρια (εκτός από την περίοδο της πανδημίας), αλλά το νησί των ανέμων, με τη γαλαζοαίματη πρέσβειρα Καλής Θέλησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τη συνοδεία της να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο με το αεροπλάνο της γραμμής και όχι με το βασιλικό learjet! Μάλιστα,πήγε στη βίλα που έχει νοικιάσει (οι φήμες λένε ότι άλλαξε όλη τη διακόσμηση γιατί δεν της άρεσε) με ένα κομβόι 10 υπερπολυτελών αυτοκινήτων να μεταφέρουν τις αποσκευές τους! Χωρίς κανένα ίχνος σνομπισμού, η Lalla Salma από το πρώτο κιόλας βράδυ της άφιξής της στη Μύκονο πήρε τον γιο της και απόλαυσαν μαζί τη βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια, υπό τη συνοδεία μάλιστα των κοστουμαρισμένων ανδρών της προσωπικής τους ασφάλειας! Για την ιστορία, η Lalla Salma ήταν παντρεμένη επί 16 χρόνια με τον βασιλιά του Μαρόκου Mohammed IV, όμως το 2018 το ζευγάρι χώρισε. Εκείνη πάντως να διατηρεί τον τίτλο της πριγκίπισσας, αφού είναι η μητέρα του διαδόχου Moulay Hassan!

Στο Νammos

Η πριγκίπισσα όμως δεν είναι η μόνη παρουσία από το εξωτερικό που αποτελεί αυτές τις μέρες αντικείμενο συζήτησης στο νησί, μια και ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ Mohamed Salah ψήφισε και φέτος Μύκονο και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του κοσμοπολίτικου προορισμού για τρίτο συνεχές καλοκαίρι!

Ο διεθνής επιθετικός και συμπαίκτης του Κώστα Τσιμίκα εθεάθη να χαλαρώνει στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρού, έχοντας μάλιστα αλλάξει look, μια και αποχαιρέτησε την αφάνα σήμα κατατεθέν του! Κατά τα άλλα, στις πιο… ταπεινές παρουσίες στο νησί το ενδιαφέρον των φωτογράφων κέντρισαν, εκτός από τον «καπετάν Ψινάκη» που σεργιάνιζε με ταχύπλοο στις παραλίες του νησιού, η Κατερίνα Λιόλιου μετά του συντρόφου της Χάρη Παπατζανή, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο Head Manager Of Bookings and Productions της Panik Records, της δισκογραφικής εταιρίας της τραγουδίστριας! Το ζευγάρι λοιπόν σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πετάχτηκε μέχρι το νησί για να χαλαρώσουν και να σεργιανίσουν στα κοσμικά σοκάκια, με τους παπαράτσι να τους πετυχαίνουν στα Ματογιάννια και να μη χάνουν την ευκαιρία για ένα κλικ!

Η Λιόλιου όμως δεν είναι η μοναδική τραγουδίστρια που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Μύκονο, μια κι εκεί είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία προφανώς περίμενε να φύγει ο πρώην της Αλέξανδρος Πασχαλάκης για να σκάσει μύτη στα Ματογιάννια, όπως κι έγινε δηλαδή, με την κάμερα του Mykonos Live TV να την πετυχαίνει σε βραδινή της έξοδο ντυμένη με τζιν παντελόνι και τοπάκι!

Ξέφρενα πάρτι με τον γιο του Νικολά Σαρκοζί και τον «μαύρο Μωυσή» να τα δίνει όλα στα decks

Οι βραδιές στη Μύκονο δεν είναι μόνο κοσμικό κους κους στα Ματρογιάννια και στα εστιατόρια και τα μπαρ, αλλά και ξέφρενα πάρτι με διάσημους djs! Ετσι το ρεστοράν Βyblos έκλεισε για τέσσερα βράδια, αρχής γενομένης από τις 11 Ιουλίου, τον Πιερ Σαρκοζί, γιο του πρώην Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος είναι πολύ γνωστός dj και παραγωγός, έχοντας υιοθετήσει το αντικαλλιτεχνικό όνομα Mosey. Ο υιός Σαρκοζί θα εμφανιστεί άλλες τρεις φορές στο συγκεκριμένο εστιατόριο -την 1η, στις 15 και τις 18 Αυγούστου- και φέρεται ότι θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 30.000 ευρώ από τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Γκαβέλα, ο οποίος μετράει επιχειρηματική παρουσία πολλών ετών στη Μύκονο!

Εκτός από τον υιό Σαρκοζί, που θα μείνει σε 5άστερο ξενοδοχείο, θα παρελάσουν στο νησί και άλλοι διάσημοι djs, μεταξύ αυτών και ο Black Moses («μαύρος Μωυσής» σε απλή μετάφραση) που θα εμφανιστεί έξι φορές στο SantAnna στην Παράγκα, τρεις φορές τον Ιούλιο, ξεκινώντας από τις 15 του μήνα (ακολουθούν οι 22 και 29) και άλλες τρεις τον Αύγουστο (στις 5, 12 και 19 του μήνα).

Το ποσό δε που φέρεται ότι θα αποκομίσει για τα έξι live είναι 800.000 ευρώ, παίζοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα beach clubs του νησιού, ενώ θα μείνει σε βίλα και θα φτάσει με learjet.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This