Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τους καβγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας. Κάντε μια συζήτηση και αποδεχθείτε τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά. Να είστε σαφείς σε ό,τι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν είναι διευκρινιστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ορίστε εσείς τους κανόνες και τις προϋποθέσεις στην προσωπική σας σχέση, για να μην παιχτούν μέσα στο μυαλό σας και στην καρδιά σας σενάρια. Ακούστε μόνο την εσωτερική σας φωνή και όχι συμβουλές τρίτων για προσωπικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, καθώς ο καθρέφτης φαίνεται να είναι κάπως σκληρός μαζί σας. Εχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, ενώ θα αποκτήσετε ένα ακόμα ατού για την ψυχολογία σας αλλά και για τις επαφές που θα κάνετε.

ΛΕΩΝ: Μην σκέφτεστε ύστερα από ώρες δουλειάς «ποιος έχει κέφι για διασκέδαση;». Αλλάξτε τακτική και μην κολλάτε στα «πρέπει». Οσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να νιώσει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχει φτάσει η στιγμή που δεν γίνεται να γίνει το δικό σας και πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία να κάνει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης.

ΖΥΓΟΣ: Διώξτε τις αναστολές και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ό,τι σας προσφέρει. Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά. Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνεται η αιτία καθημερινών προστριβών. Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη. Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα που είστε βαθιά συνδεδεμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις πριν γίνουν πιο πολύπλοκες και μη γίνεστε ευάλωτοι σε ό,τι προκύπτει. Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικά με τις εκκρεμότητές σας. Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε σε επιφανειακές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν περνάει από το χέρι σας, αναβάλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις. Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού φίλου. Ξεπεράστε τις εντάσεις που δημιουργούν κρίσεις στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ζητώντας πλήρη υποταγή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας γίνεστε καταπιεστικοί. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι είναι να παραμείνετε σωστοί. Εάν είστε συνειδητοποιημένοι, θα διαπιστώσετε ότι κάποια υπόθεσή σας τελειώνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This