«Σκάνδαλο» στις Κάννες με Δέσποινα Μοίρου και Νίκολας Κέιτζ

Must Read

Το φλερτ της Δέσποινας Μοίρου με τον Νίκολας Κέιτζ «σκανδάλισε» τις Κάννες. Μπορεί η διεθνούς φήμης Ελληνίδα ηθοποιός να παρευρέθηκε και φέτος στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της υφηλίου, συμμετέχοντας μάλιστα σε δύο από τις ταινίες που παρουσιάστηκαν εκεί, ωστόσο το κουτσομπολιό άναψε για τα καλά όταν εντοπίστηκε σε διάφορα πάρτι με τον βραβευμένο με Οσκαρ Νίκολας Κέιτζ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της.

Οι δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν προικιστεί αμφότεροι από τη φύση με υπέροχα μάτια, φαίνεται πως στην Κρουαζέτ δεν είχαν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον. Πού τους έχανες, πού τους έβρισκες, όλο σε κάποια γωνιά κάποιου event ήταν χωμένοι, απολαμβάνοντας τα κοκτέιλ τους και πριβέ κουβεντούλα.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, η Δέσποινα Μοίρου και ο Νίκος Κέιτζ ήρθαν πιο κοντά στο κόκκινο χαλί του πάρτι πριν από την προβολή της ταινίας εκείνου, ενώ ακούγεται πως ακολούθησαν έκτοτε αρκετά ακόμα πάρτι (με κόκκινα χαλιά!), στα οποία όλως τυχαίως (;) παρευρέθηκαν μαζί.

Ο χολιγουντιανός αστέρας φαίνεται πως ξετρελάθηκε με την Ελληνίδα καλλονή, που ξέρει καλά τον τρόπο να ξεχωρίζει πάντα λόγω του εκρηκτικού μεσογειακού ταμπεραμέντου της, εκφράζοντάς της την επιθυμία του να γνωριστούν καλύτερα. Πολλά βλέμματα τους αντίκρισαν μαζί και σε πριβέ πάρτι που οργανώθηκε μετά την προβολή του φιλμ του Νίκολας Κέιτζ στο φεστιβάλ. Εκεί απαθανατίστηκαν κιόλας από τους φωτογράφους από πολύ κοντά, με αποτέλεσμα να δείχνουν ξαφνιασμένοι στο «κλικ» που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Είναι γεγονός πως οι ίδιοι δεν ήθελαν να δώσουν δικαιώματα για κουβέντες. Ωστόσο, τα βλέμματα και οι εκδηλώσεις θαυμασμού που αντάλλαξαν σε συνδυασμό με τις στενές επαφές τους στα πάρτι λειτούργησαν ως αφορμή για να πρωταγωνιστήσουν σε ένα από τα «καυτά» φετινά κουτσομπολιά της Κρουαζέτ, αφού (ας μην το ξεχνάμε!) είναι και οι δύο παντρεμένοι άνθρωποι. Ο Κέιτζ με τη Γιαπωνέζα ηθοποιό Ρίκο Σιμπάτα και η Μοίρου με τον Σκοτ Πέιτζ από τους Pink Floyd.

Πέρα από τις φήμες και τα κουτσομπολιά, πάντως, η Ελληνίδα ηθοποιός απασχόλησε και καλλιτεχνικά το Φεστιβάλ των Καννών μέσα από τη συμμετοχή της σε δύο αμερικανικές ταινίες. Η μία είναι το «Dreamers» του Βολιβιανού σκηνοθέτη Κλίντον Σίγκαλ, όπου υποδύεται μια τυφλή κοπέλα και κέρδισε θετικές κριτικές και θερμό χειροκρότημα για την ερμηνεία της. Οσο για τη δεύτερη, είναι το «Modi», που σκηνοθετεί ο Τζόνι Ντεπ, με τον Αλ Πατσίνο, ο οποίος υπήρξε δάσκαλος της Δέσποινας στη Νέα Υόρκη, να κρατάει έναν από τους βασικούς ρόλους. Το εν λόγω φιλμ είναι βιογραφικό και εστιάζει στον Ιταλό καλλιτέχνη Αμεντέο Μοντιλιάνι.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This