Alec Baldwin: Ξεκινά σήμερα η πολύκροτη δίκη για τον δημοφιλή ηθοποιό

Οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Must Read

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ που συντάραξε κόσμο, καθώς αναζητείται η άκρη του νήματος. Η πολύκροτη δίκη του Άλεκ Μπάλντουιν, για τον θάνατο από πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins) στα γυρίσματα του «Rust» τον Οκτώβριο του 2021, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα στις ΗΠΑ.

Έχουν περάσει κοντά τρία χρόνια από τότε που η Hutchins έχασε την ζωή της, όταν ένα όπλο που κρατούσε ο δημοφιλής ηθοποιός εκπυρσοκρότησε στην διάρκεια γυρισμάτων στο Νέο Μεξικό. Ο 66χρονος Μπάλντουιν κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 18 μηνών, αν καταδικαστεί.

Ο ίδιος έχει δηλώσει αθώος και έχει καταθέσει ότι δεν γνώριζε ότι το όπλο περιείχε μία αληθινή σφαίρα. Είναι η δεύτερη φορά ωστόσο που το σώμα ενόρκων παραπέμπει τον Μπάλντουιν. Ο κινηματογραφικός αστέρας του Χόλιγουντ κατηγορήθηκε αρχικά για δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας εξ αμελείας στις 31 Ιανουαρίου 2023. Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν αργότερα. Ο ίδιος εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο. Η δίκη πραγματοποιείται σε Δικαστήριο του Νέου Μεξικού, στη Σάντα Φε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This