Η Ειρήνη Στεριανού μάς έβαλε τα… γυαλιά!

Must Read

Τη δική της σειρά γυαλιών ηλίου λάνσαρε στην αγορά η Ειρήνη Στεριανού, πρωταγωνιστώντας και στη σχετική διαφημιστική καμπάνια που μόλις κυκλοφόρησε.

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία παράλληλα με το μόντελινγκ ασχολείται ενεργά τόσο με την παρουσίαση όσο και με την υποκριτική, φωτογραφήθηκε με φόντο ένα ειδυλλιακό καλοκαιρινό σκηνικό, στα ανοιχτά της Σαλαμίνας.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο, που έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσω του «GNTM», πόζαρε στον φακό φορώντας «hot» μπικίνι και τα γυαλιά ηλίου με το όνομα της (E.S Sunnies by Original Vintage), ανεβάζοντας έτσι τη… θερμοκρασία στα ύψη.

Στην καμπάνια συμμετέχουν επίσης το μοντέλο Δέσποινα Πασαλή, φίλη της Ειρήνης, και ο ηθοποιός Χρήστος Παρδάλης, ο οποίος συνεργάστηκε με τη Στεριανού στο θεατρικό έργο «The Big Game», που ανέβηκε φέτος στο θέατρο «Αλκμήνη», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά.

Πηγή:  Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This