Οι celebrities φόρεσαν μαγιό και πήραν σβάρνα τις παραλίες

Must Read

Mε μια Γκουλάρ να την πιεις στην… πισίνα και την Αλι Ρόσελ, σύντροφο του σταρ των Σικάγο Μπουλς Lonzo Ball, να επιδεικνύει τα οπίσθιά της στο Solymar, στο Καλό Λιβάδι, περνούν οι ημέρες στη Μύκονο, αν και το κορμί της Γκουλάρ είναι εκτός συναγωνισμού.

Η Αλι Ρόσελ mε τον Lonzo Ball

Πάντως, στον χορό των καυτών κορμιών στις παραλίες μπήκε και η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία βρίσκεται στη Νάξο, τρέλανε τους followers της με μια σειρά φωτογραφιών της με μαγιό που δημοσίευσε στο Instagram. Η Μπόμπα απολαμβάνει τις διακοπές της στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα, μια και, εκτός από τον άντρα της, τις δίδυμες κόρες τους και την αδελφή της, εκεί είναι και φίλοι του ζευγαριού.

Και μπορεί η Μπόμπα να τα περνά… μπόμπα στη Νάξο, όμως και η Ταραμπάνκο, η οποία δεν την έχει κοπανήσει εκτός Αττικής, μια χαρά τα περνά στις παραλίες του νομού. Σε ανάρτηση που έκανε μοιράστηκε φωτογραφίες από την εξόρμησή της, στις οποίες ποζάρει μπροστά στη θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι. «Επίσημα, χωρίς να έχω κάποιο γύρισμα, φωτογράφιση κ.λπ., το πρώτο ήρεμο μπάνιο. Και του χρόνου» ήταν το μήνυμά της, με τα likes να πέφτουν βροχή.

Οσο για τις νέες αφίξεις, στη χώρα μας βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες η Σοφία Καρβέλα με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους. Η σχεδιάστρια μόδας περνά άλλο ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα, με την κόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα να βρίσκεται σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά, που δεν είναι άλλο από την Αντίπαρο.

Η ίδια, ως φαν των social media, μοιράζεται πολλές φωτογραφίες από τις ημέρες τους στο νησί, με τις εικόνες να αποτυπώνουν την οικογενειακή τους ευτυχία. Η Σοφία Καρβέλα περνάει τα πρωινά στην παραλία με τους άντρες της ζωής της, κάνοντας βουτιές, ενώ τα απογεύματα απολαμβάνουν όλοι μαζί τις βόλτες τους στο κυκλαδίτικο νησί.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This