Μπουνιές και κλωτσιές σε τραγουδίστρια μέσα στο νυχτερινό κέντρο: «Δεν με προστάτεψε κανείς»

Must Read

«Μου επιτέθηκε από πίσω ένας άγνωστος και με χτύπησε με μανία!» Ενα απίστευτο περιστατικό άνανδρης επίθεσης σε δημόσιο χώρο καταγγέλλει αποκλειστικά στην «Espresso» και την Κλάρα Ασημακοπούλου η τραγουδίστρια και show woman από τη Θεσσαλονίκη Πωλίνα Απέργη.

Οπως ισχυρίζεται, πελάτης του κέντρου όπου δούλευε μέχρι πρότινος της όρμηξε και την κακοποίησε μπροστά στον κόσμο. «Ήμουν στην πίστα και έκανα το πρόγραμμά μου κανονικά, τραγουδούσα και χόρευα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόμουν, μέχρι που συνέβη αυτό το περιστατικό. Κάποια στιγμή, κοντά στα ξημερώματα, έγινε ένα μικρό διάλειμμα και κατέβηκα από το stage προκειμένου να πάω να πάρω ένα ποτό.

Στην μπάρα όμως ένας πελάτης, άγνωστος σε μένα, μου επιτέθηκε πισώπλατα με μανία. Με κλότσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο… επίμαχο σημείο. Φορούσα μίνι. Γυρίζοντας προς το μέρος του, μου έριξε δύο μπουνιές στο πρόσωπο και άνοιξε η μύτη μου! Ολα έγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω» μας περιγράφει συγκλονισμένη η Πωλίνα.

Δείτε επίσης: H Kylie Jenner τα «πήρε» με την Ελληνίδα κολλητή της Στέισι Καρανικολάου

«Ευτυχώς, τον κράτησαν οι υπόλοιποι θαμώνες, διαφορετικά δεν ξέρω πού θα είχε φτάσει» συνεχίζει η show woman και η φωνή της σπάει από έναν λυγμό που ανεβαίνει στον λαιμό της.

«Στην κατάσταση που ήμουν, με αίματα στο πρόσωπο, κάλεσα τον προσωπικό μου οδηγό να έρθει να με απομακρύνει από εκεί. Βγαίνοντας από το κέντρο για να φύγω, ο ίδιος άνθρωπος που μου επιτέθηκε φώναζε και μαινόμενος με απειλούσε: “Θα σε κάνω, θα σε…” Δεν τον ξέρω, δεν τον είχα ξαναδεί ούτε έχω προηγούμενα με κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό, μέρες που είναι και μέσα στον κόσμο. Ισως είχε πιει. Σκέφτομαι πως πάλι καλά που δεν ήμουν στην πίστα εκείνη τη στιγμή. Εκείνος μπορεί να ήθελε να με χτυπήσει και πάνω στη σκηνή, ενώ τραγουδούσα…» μας λέει η ίδια, ενώ δεν διστάζει να κατηγορήσει δημοσίως τους πρώην -πλέον- εργοδότες της για αδιαφορία απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό κακοποίησης άντρα σε γυναίκα.

«Από το μαγαζί δεν με προστάτεψαν ούτε με υπερασπίστηκαν. Δεν επενέβη κανείς. Ούτε από την πόρτα, ως όφειλαν, ούτε κάποιος άλλος. Και γι’ αυτό σταμάτησα τη συνεργασία αμέσως. Μου είπαν, βέβαια, πως επρόκειτο για συχνό πελάτη τους.

Ζήτησα τα στοιχεία του για να κινηθώ νομικά και δεν μου τα έδωσαν. Ωστόσο, είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω και βρίσκομαι σε συζητήσεις με τον δικηγόρο μου για το τι θα κάνω τελικά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ όλο αυτό ψυχολογικά, όπως καταλαβαίνετε…» εξομολογείται η Πωλίνα Απέργη. Μάλιστα, η ίδια δεν το βάζει κάτω.

«Θέλω να αναρρώσω και να ξεκουραστώ λίγες μέρες προτού επιστρέψω στις εμφανίσεις μου, τόσο εδώ στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα, όπου έχω προγραμματίσει κάποια lives. Δεν θα το βάλω κάτω, εννοείται ότι θα συνεχίσω να εμφανίζομαι σε νυχτερινά μαγαζιά. Και ετοιμάζομαι να μπω και στο studio για να ηχογραφήσω δύο νέα τραγούδια. Απλώς είναι πολύ άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα» σημειώνει.

Απέργη

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This