Η αθόρυβη μάχη της Βάνας Μπάρμπα

Must Read

«Μακάρι να σβήσουμε τη λέξη “καρκίνος” δίπλα από το όνομά μου» ευχήθηκε η Βάνα Μπάρμπα, κάνοντας γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια δίνει αθόρυβα μια γενναία μάχη. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή της η πληθωρική ηθοποιός, που υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά sex symbols, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που περνάει με την υγεία της.

Στην αρχική διαπίστωση του δημοσιογράφου Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε μαζί της για λογαριασμό του περιοδικού «ΟΚ», ότι η λέξη που βγαίνει πρώτη δίπλα στο όνομά της αν τη βάλει κάποιος στη διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης της Google είναι η λέξη καρκίνος, η Βάνα φάνηκε να σοκάρεται και ψέλλισε: «Δεν το πιστεύω!»

6785034

Μιλώντας στη συνέχεια για την πρόσφατη αποκάλυψή της πως υποβάλλεται σε ανοσοθεραπεία, ανέφερε: «Αυτές τις ημέρες έχω να κάνω μία ακόμα αναγνωριστική επέμβαση για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι – δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Οταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια». 

Κανένας φόβος

Οπως τόνισε, ωστόσο, δεν φοβάται για τη ζωή της. «Δεν φοβάμαι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά» είπε.

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε ακόμη πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά ταλαιπωρείται περίπου τέσσερα χρόνια. «Μέσα σε αυτό το διάστημα έχασα τους δικούς μου ανθρώπους, πρώτα την αδελφή μου, μετά τη μάνα μου, οπότε δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να ψαχτώ. Τώρα πρέπει να κάνω και αυτή την επέμβαση, σύντομα θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να σβήσουμε και τη λέξη “καρκίνος” δίπλα από το όνομά μου» κατέληξε.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This