Δύο Παππάδες σε διαφορετικούς δρόμους της καρδιάς

Ο ένας (αυτός του «Bachelor» και του «Survivor») χώρισε και ο άλλος (πρώην μπασκετμπολίστας νυν Ευρωβουλευτής) οδεύει για reunion του έρωτα με την Χατζηθεοδώρου

Must Read

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς… πού είναι ο χωρισμένος και πού ο ερωτευμένος; Την ώρα που ηθοποιός Αλέξης Παππάς έκανε γνωστή την είδηση ότι ανήκει και πάλι στην κατηγορία των singles, αφού χώρισε από τη φωτογράφο και επιχειρηματία σύντροφό του Ελένη Αϊβαλή, ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς φαίνεται ότι τα ξαναβρήκε με την πρώην αγαπημένη του Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ας πάρουμε, όμως, τις ιστορίες των δύο… Παππάδων ξεχωριστά. Ηταν περίπου πριν από δύο μήνες, όταν ο πρώην παίκτης του «Survivor» και τέως «Bachelor» είχε απαθανατιστεί από τους παπαράτσι να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τη σύντροφό του σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Κι όμως, σε χθεσινή συνέντευξή του αποκάλυψε ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με την Ελένη Αϊβαλή, η οποία εκτός του ότι είναι φωτογράφος, διατηρεί και τη δική της μπουτίκ με vintage ρούχα.

«Δεν είμαστε μαζί. Δεν θέλω να σχολιάσω όμως κάτι παραπάνω, ας το αφήσουμε εδώ» δήλωσε στο «ok!» ο Αλέξης Παππάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Φωτό στα social media

Η σχέση του πρώην πλέον ζευγαριού γνωστοποιήθηκε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν οι ίδιοι άρχισαν να μοιράζονται κοινές φωτογραφίες τους στα social media, με τα επίσημα αποκαλυπτήρια να γίνονται το προηγούμενο καλοκαίρι στη Ρόδο, όπου έκαναν μαζί διακοπές. Φυσικά επρόκειτο για ένα ειδύλλιο που τράβηξε αμέσως τα φώτα της δημοσιότητας, αφού η Ελένη πριν από τον Αλέξη υπήρξε ζευγάρι με έναν άλλον γνωστό Ελληνα, τον ηθοποιό Σταύρο Σβήγκο, με τον οποίο έχει αποκτήσει μάλιστα και έναν γιο.

Οσο για το γεγονός ότι ο χωρισμένος Παππάς δεν θέλησε να αποκαλύψει στοιχεία για τους λόγους που οδήγησαν τη σχέση τους σε άδοξο φινάλε, αυτό δείχνει μάλλον ότι δεν έχουν κρατήσει φιλικές επαφές. Εκτός κι αν απέφυγε τις εξηγήσεις, επειδή υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν. Οπως συνέβη δηλαδή με τον συνονόματό του Νίκο Παππά και το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου, οι οποίοι επανασυνδέθηκαν πρόσφατα, αποφασίζοντας να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ο γοητευτικός πρώην μπασκετμπολίστας, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο καιρό, συνόδευσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την αγαπημένη του σε μια βάφτιση την περασμένη Κυριακή. Καθόλου τυχαία, φυσικά, αφού στο εν λόγω θρησκευτικό μυστήριο νονά ήταν η Βάλια και ο σύντροφός της δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της. Επέλεξε παρ’ όλα αυτά να κρατήσει διακριτική στάση, μένοντας μακριά από τον φωτογραφικό φακό.

Η σχέση του Νίκου Παππά και της καλλονής παρουσιάστριας και μοντέλου έγινε γνωστή στις αρχές της φετινής χρονιάς, όταν αποκαλύφθηκε ότι ταξίδεψαν μαζί για τις γιορτές στη Νέα Υόρκη. Περίπου έναν μήνα μετά ήρθε και η επιβεβαίωση από τους ίδιος, μέσα από ένα κοινό βίντεο που ανέβασαν στο TikTok.

Ωστόσο το Πάσχα έμελλε να τους βρει χώρια, με τις φήμες περί τέλους στη σχέση τους να φουντώνουν για τα καλά έπειτα (και) από τα unfollow και block που έκαναν ο ένας στον άλλον στο Instagram. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει εντελώς. Νίκος και Βάλια είναι αχώριστοι μετά την επανασύνδεσή τους. Αυτό σημαίνει ότι η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» θα ταξιδεύει συχνά με τον σύντροφό της στις Βρυξέλλες τον χειμώνα.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This