Νέο σουξέ από τον «γιο» της Βόσσου

Ο Παύλος Ασπρογέρακας στη δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Με πειράζει»

Must Read

«Με πειράζει» τραγουδάει ο Παύλος Ασπρογέρακας, συνεχίζοντας τα δισκογραφικά του βήματα. Ο ανερχόμενος τραγουδιστής επιστρέφει με νέο single, σε στίχους του Φίλιππου Χούμη και μουσική του ίδιου.

Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα, την οποία «απογειώνει» με την ερμηνεία του.
Το «Με πειράζει» κυκλοφορεί, μαζί με το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε η ομάδα The Secret Empire, από το επίσημο κανάλι του Παύλου Ασπρογέρακα στο YouTube.

Ο νεαρός τραγουδιστής έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «X-Factor» και η συνέχεια τον βρήκε να συνεργάζεται σε live με τη Σοφία Βόσσου, η οποία τον στηρίζει πολύ και εκείνος τη θεωρεί δεύτερη μητέρα του.

Σημειώνεται πως πριν από έναν χρόνο ο Παύλος Ασπρογέρακας είχε κυκλοφορήσει την επανεκτέλεση του «Πάμε παρακάτω», ενός τραγουδιού που είπε πρώτος ο Αντώνης Ρέμος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This