Νέος έρωτας για τον Τζώνη Καλημέρη – Ποια είναι η Ελπίδα Ιακωβίδου που του έκλεψε την καρδιά

Must Read

Νέος έρωτας για τον Τζώνη Καλημέρη! Να, λοιπόν, που ο έρωτας με έρωτα περνάει! Ο ισχυρός άνδρας των media Τζώνη Καλημέρης άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του και είναι σε σχέση με την εντυπωσιακή Κύπρια παρουσιάστρια Ελπίδα Ιακωβίδου!

Καινούργια σελίδα στην προσωπική του ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος είναι ξανά ερωτευμένος με καλλονή δημοσιογράφο και τα ίδια συναισθήματα τρέφει και αυτή για εκείνον. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Σκάι «Summer’s Cool», ο Τζώνη Καλημέρης, 1,5 χρόνο μετά τον χωρισμό του από την επί χρόνια σύντροφό του και σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, με την οποία υιοθέτησαν μάλιστα μαζί και ένα κοριτσάκι, την κουκλίτσα Αντα από την Αφρική, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Η δημοσιογράφος Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή «Ομορφη μέρα» στο ΡΙΚ και έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από τη Νομική Σχολή της Αθήνας, έκλεψε την καρδιά του γνωστού μάνατζερ και οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου τρεις μήνες. «Είναι ερωτευμένοι. Αγαπιούνται. Είναι ένα πολύ όμορφο και εξαιρετικό κορίτσι. Δεν την έχω γνωρίσει από κοντά, αλλά μαθαίνω πολύ καλά πράγματα για εκείνη» αρκέστηκε να σχολιάσει η στενή φίλη του Τζώνη Καλημέρη, Μαριάντα Πιερίδη.

Ο ίδιος, όταν είχε ερωτηθεί τον Δεκέμβριο του 2023, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον χωρισμό του από τη Χριστίνα Κοντοβά έπειτα από 6 χρόνια σχέσης, είχε πει: «Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας με τη Χριστίνα. Κλείσαμε έναν κύκλο, δεν μου αρέσει να συζητώ για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με τη Χριστίνα και μια χαρά είμαστε και με την Aντα, τη βλέπω πάρα πολύ συχνά. Σε επίπεδο μπαμπάς – κόρης δεν έχει αλλάξει κάτι».
Και ενώ στα προσωπικά του πάει πρίμα ο Τζώνη Καλημέρης, στα επαγγελματικά του τρέχει και δεν φτάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ως την Κυριακή 14 Ιουλίου θα έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις στο ανοιχτό κανάλι για τη συνέχεια ή μη της συνεργασίας του Open με τον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη και την εταιρία τηλεοπτικών προγραμμάτων Barking Well Media. Τα πράγματα οδεύουν προς διαζύγιο, με κάποια στελέχη προερχόμενα από το ανοιχτό κανάλι να έχουν ήδη μετακομίσει από την Κάντζα, έδρα της Barking Well Media, στην Παιανία, έδρα του τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα πως ο Καλημέρης, διευθυντής επιχειρησιακής λειτουργίας του Open, θα παραμείνει στο κανάλι ακόμη και αν προκύψει διαζύγιο μεταξύ του Open και του Νίκου Κοκλώνη. Αν και προερχόμενος από την Barking Well Media, ο Καλημέρης ήταν στην έναρξη της λειτουργίας του καναλιού διευθύνων σύμβουλος και έτσι ξέρει από την καλή και την ανάποδη τον τρόπο λειτουργίας του σταθμού και τις ανάγκες του. Στο πλαίσιο αυτό θα κληθεί να δημιουργήσει ένα χαμηλού προϋπολογισμού πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν, το οποίο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ψυχαγωγικές εκπομπές και σε πρώτη φάση ξένες σειρές και ταινίες.

Ο Τζώνη Καλημέρης φημολογείται πως θα συναντηθεί με την Ελένη Τσολάκη, την Κατερίνα Ζαρίφη, την Τατιάνα Στεφανίδου και την Μπέττυ Μαγγίρα για το νέο καθημερινό πρόγραμμα του Open.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This